Kamaliya, Paul HankУ Телика П’Яний За Рашку Візжить Тут Вибір Мізерний Засмокче Багно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Телика П’Яний За Рашку Візжить Тут Вибір Мізерний Засмокче Багно

Пісня "У телика п’яний за рашку візжить" виконавців KAMALIYA та Paul Hank занурює слухача в болісну реальність війни, яка залишає незгладимі сліди на долях людей і перетворює їхнє життя на виживання серед руїн своєї землі. Співаки описують втрату невинності, фізичні та моральні страждання, які несуть цивільні особи, зокрема діти, що стають жертвами варварських дій. Особливу увагу привертає контраст між героїчністю та відданістю своїй землі, бажанням боротися за свою країну, та жорстокістю окупантів, що приносять лише розруху і біль.

Пісня також іронізує над повсякденним життям ворожої сторони, де звичайні радощі життя затьмарені неприхованою агресією та пропагандою, що звучить з екранів телевізорів. Автори критикують поверховість і фальшивість ворожої сторони, їхні спроби знайти втіху в матеріальних речах, які не здатні заповнити внутрішню порожнечу.

Кульмінацією твору стає заклик до спротиву, віри у майбутнє, де Україна знову стане вільною та ще кращою. Це пісня про незламність духу народу, його готовність захищати свою землю та відновлювати своє життя попри всі випробування. Автори висвітлюють глибоку біль втрати та трагедії війни, але разом з тим закликають не втрачати надію та віру в краще майбутнє.

Коментарі (3)
  1. Foltilotu13.06.2024
    Пісня нагадайка про те, як світ може стати дуже дивним місцем. Часом важко зрозуміти, що відбувається, але іноді саме такі моменти дарують змогу поглянути на все з нового кута. Дуже цікаво, як один трек може викликати стільки змішаних емоцій!
  2. Befegobre3.06.2024
    Ось таке буває, коли в тебе не вистачає вибору, а алкоголь стає твоїм найкращим другом. Чудово передає атмосферу хаосу і незадоволення, а отже, ідеально вписується у мій настрій. Слухайте, якщо готові до порції реальності!
  3. Quepitecy21.04.2024
    Як невимушено і оригінально ця пісня зачіпає за живе! KAMALIYA та Paul Hank створили щось настільки свіженьке, що просто відчуваю натхнення після кожного прослуховування. Чудовий спосіб зарядитися позитивом і новими ідеями! Просто вау
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!