Олег ВинникЗорі Прозорі Вгорі Вам Спиться Чи Не Спиться

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Зорі Прозорі Вгорі Вам Спиться Чи Не Спиться

Пісня "Зорі прозорі вгорі вам спиться чи не спиться" виконавця Олега Винника занурює слухача в атмосферу природи та дикої краси, одночасно порушуючи тему вічної любові та самотності. Від самого початку ми стикаємося з образом молодої вовчиці, яка, попри негоду та випробування, залишається вірною і сильною, піклуючись про своїх вовчат. Цей образ символізує непохитну відданість та силу материнської любові, яка не знає перешкод.

Приспів пісні переносить нас до зображення зоряного неба, до якого вовчиця підіймає свій плач, сподіваючись, що її почують на небесах. Ця частина втілює в собі надію на відгук, на знак зверху, що любов і вірність не залишаться непоміченими. Лірична героїня вірить, що попри самотність та відсутність відповіді, існує сила, яка може почути її та відгукнутися на її заклик.

Далі текст пісні розкриває образ вовчиці як удови, що продовжує тримати в собі силу та владу, не зважаючи на втрати. Вона стає символом не лише материнства, але й втрати та спогадів про колишню любов, які ще глибше підкреслюють тему самотності. Однак, навіть у цій самотності, вона не перестає вірити у можливість знайти відгук на свою любов у безмежному небі, підтверджуючи ідею про вічність та незмінність почуттів.

Завершується пісня повторенням приспіву, що слугує як медитація на тему віри та надії в силу любові, що здатна долати самотність та з'єднувати серця, навіть якщо вони знаходяться на відстані. Образ зорів, які можуть чути заклик вовчиці, нагадує нам про те, що у світі існує невидиме зв'язок, здатне зцілити рани та відновити втрачену гармонію. Ця пісня є виразом віри в непереможну силу любові та надії, що знаходить відгук у найтемнішу годину.

Коментарі (2)
  1. Congsiwebma16.05.2024
    Коли серце огортає сум і ніч здається безкінечною, голос Олега Винника у цій пісні нагадує, що навіть у найтемніші часи десь є світло. "Зорі прозорі вгорі вам спиться чи не спиться" - це мелодія, яка допомагає знову відчути тепло людських емоцій, хоча б на мить. Слухаю і поринаю в море спогадів та тихої туги. Винник, дякую за це неповторне відчуття...
  2. Catchdrosoutse7.05.2024
    Інтрига ночі в мелодії цій. Олег Винник майстерно ткає слова в полотно емоцій, де кожен акорд відчувається наодинці з небесами. "Зорі прозорі" не просто пісня, це подорож у власну свідомість. Непроста, але заворожлива. Чому вона викликає відторгнення? Можливо, тому що змушує дивитись на світлині, куди зазвичай боїшся зазирнути.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!