Артем Пивоваров &Amp; Оля ПоляковаТішся… Мрія Хай Полине…

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тішся… Мрія Хай Полине…

Пісня "Тішся… мрія хай полине…" виконана Артемом Пивоваровим та Олею Поляковою, є запрошенням до відкриття світу дитячих мрій та безтурботності. Вона виражає ідею про те, що дитинство - це час, коли наші думки та мрії не обмежені рамками реальності, вони легкі та вільні, як політ птаха. Центральний мотив пісні - це заклик насолоджуватися цією легкістю буття, тішитися кожним моментом, доки дитяча уява не зіткнулася зі складнощами дорослого життя.

Повторювані рядки про те, що мрії повинні вільно літати "в далекі-далекі світа", підкреслюють важливість збереження цієї невинності та здатності мріяти без меж. Автори пісні використовують образ "сизокрилої голубки" як символу мрій та надій, якому не треба обрізати крила, підкреслюючи необхідність дозволити мріям рости та розвиватися без обмежень.

В цілому, пісня є гімном свободі дитячої уяви та необмеженого полотна мрій. Вона нагадує слухачам про цінність моментів дитинства, коли все здається можливим, і про те, як важливо зберігати цю здатність мріяти та радіти життю на будь-якому етапі свого існування.

Коментарі (4)
  1. Rajemorde18.06.2024
    Ця пісня - справжнє випробування для моїх емоцій. Щоразу, коли слухаю, відчуваю змішані почуття: складність і смущення водночас. Чи це нормально бути так наляканою від музики?
  2. Terstuareni13.06.2024
    Ця мелодія - як ковток свіжого повітря у світі суєти! Неочікувано захоплює і несе вільними крилами у світ мрій. Рекомендую до прослуховування кожному, хто шукає щось особливе і натхненне!
  3. Limodeven31.05.2024
    Музика, яка дарує крила мрії та огортає теплом душу... Ця пісня як промінь сонця в похмурий день, заряджає енергією та спокоєм водночас. Насолоджуйся, нехай мелодія надихає на великі звершення!
  4. Abzaboving11.05.2024
    З такою піснею навіть апатія відступає! "Тішся… мрія хай полине…" від Пивоварова та Полякової, як заряд бадьорості. Обов'язково треба скачати і включати, коли знадобиться підняти настрій. Хоч здавалось, що утомлений, але тепер якось легше
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!