Артем Пивоваров &Amp; Оля ПоляковаМрія Хай Полине Вільно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мрія Хай Полине Вільно

Пісня "Мрія хай полине вільно" виконана Артемом Пивоваровим та Олею Поляковою, є зверненням до дитинства, до тієї безтурботності та чистоти, яка існує лише у маленьких дітей. Це заклик радіти життю, не зважаючи на труднощі, та дозволити своїм мріям та думкам літати високо та вільно, немов птахи в небі. Ідея пісні в тому, що мрії мають бути безмежними і неконтрольованими, подібно до політів у великий і невідомий світ.

У тексті пісні акцент робиться на легкість та свободу мріянь. Згадується образ сизокрилої голубки, яка символізує мир і свободу, що є ключовими темами цього музичного твору. Автори закликають не обмежувати свої мрії, не "втинаючи крил" цій символічній пташці, тим самим підкреслюючи важливість збереження віри у власні сили та можливості.

Також, пісня слугує нагадуванням про важливість радості і здатність радіти малому, що часто втрачається з віком. Через повторення фраз про радість та наголос на безмежності мрій, цей твір виступає як ніжний, але потужний маніфест до збереження дитячої невинності та оптимізму на все життя. Це відгомін тих часів, коли кожен з нас міг вірити, що все можливо.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!