SkofkaМій Титанік Не Тоне А Пливе По Воді Залітай На Борт Welcome

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мій Титанік Не Тоне А Пливе По Воді Залітай На Борт Welcome

У цій пісні SKOFKA розкриває глибокі переживання та викладає своє бачення життя та музики. Він говорить про свою присвяченість та віру в те, що музика, яку він створює, зможе допомогти комусь, так само як і йому самому. Лірика передає почуття відданості своїй справі та бажання робити її з повною совістю і відповідальністю.

Артист порівнює свій шлях з плином Титаніка, який не тоне, а впевнено рухається вперед, незважаючи на всі труднощі. Ця метафора підкреслює його непохитність та відданість обраному шляху, в той час як запрошення «залітай на борт» символізує відкритість до нових пригод та досвіду разом з ним.

Проходячи через роздуми про життєві труднощі, він згадує про своє минуле, де доводилося боротися за виживання, протистояти несправедливості та знаходити вихід зі складних ситуацій. Ці спогади показують, з яких глибин він виріс, і які випробування допомогли йому стати тим, ким він є.

В кінці пісні SKOFKA говорить про своє прагнення досягти вершини, незважаючи на всі перешкоди. Він використовує образи, що асоціюються зі швидкістю та непереможністю, як «лечу як пуля», щоб підкреслити свою рішучість і впевненість у власних силах. Повторення фрази «НУМА НУМА є» може символізувати радість від досягнення мети, ейфорію від перемоги над обставинами.

У цілому, пісня відображає глибокі особисті роздуми артиста про життя, музику та власну місію. Вона закликає слухача не здаватися перед труднощами, вірити в себе та йти вперед до своєї мети.

Коментарі (3)
  1. Swatmadealbmin2.06.2024
    Як же я здивована цією піснею! Стільки емоцій, навіть страх, що мій "титанік" може потонути, не перешкодить мені скачати цей трек і насолоджуватися кожною нотою. SKOFKA, ти знаєш, як захопити слухача!
  2. Ensocage28.05.2024
    Чи траплялося вам коли-небудь чути пісню, що вміє підняти настрій навіть у найтемніші моменти? "Мій титанік не тоне а пливе по воді залітай на борт welcome" від SKOFKA - саме така. Вона ніби піднімає вас на хвилі рішучості та впевненості. Навіть коли на душі важко, ця мелодія нагадує, що варто триматися на плаву і рухатися вперед. Рекомендую кожному, хто шукає музичний компас у світі емоційних бур. Чудовий трек!
  3. Setehame11.05.2024
    Ну що, SKOFKA, з твоїм "Титаніком" точно не занудьгуєш! Пливемо і розганяємо хмари своїми мелодіями! Так тримати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!