VsivdomaТак Хочу Забути Я Ти Зламала Мій Захист

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Хочу Забути Я Ти Зламала Мій Захист

У цій пісні виконавець VSIVDOMA описує інтенсивні, але суперечливі емоції, викликані його стосунками з жінкою, яку він називає "відьмою". Цей образ відьми використовується не в буквальному сенсі, а радше як метафора, щоб підкреслити магічний вплив, який ця жінка має на нього. Чоловік висловлює, що вона приворожила його та зламала його захист, що робить його беззахисним перед її чарами.

З одного боку, ліричний герой відчуває сильну прив'язаність, порівнюючи жінку зі світлом, небом і навіть своєю королевою, що символізує його бажання провести з нею все життя. З іншого боку, він також зазначає її здатність завдавати болю і розчарування, називаючи її колючою і нестерпною в деякі моменти. Ця амбівалентність підкреслює складність і глибину їхніх стосунків.

Пісня розгортається від захоплення та ідеалізації до болісного усвідомлення, що любов зникла. Ліричний герой закликає жінку піти, забрати всі спогади про себе і закрити за собою двері, символізуючи кінець їхнього зв'язку. Використання образу відьми слугує для передачі інтенсивності їхнього роману, а також для підкреслення трагічності та складності відносин, які здаються магічними, але водночас і руйнівними.

Коментарі (1)
  1. Deoguadumde19.05.2024
    Моя душа резонує з кожною нотою цієї пісні, як ніколи раніше. Відчуваю кожне слово, наче воно сказане спеціально для мене. Хочу скачати і зануритись у цей океан емоцій знову і знову. "VSIVDOMA" знає, як проникнути в саму глибину серця.#
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!