VsivdomaТи Взяла Й Не Відпустила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Взяла Й Не Відпустила

У пісні "Ти взяла й не відпустила" виконавця VSIVDOMA розгортається історія глибокого, але болісного кохання, де кохана особа порівнюється з відьмою. Це порівняння символізує чарівну і одночасно руйнівну силу її впливу на розповідача. Він описує, як зустріч з нею стала для нього джерелом світла і надихнула на безмежне кохання, що ніби приворожило його, зробивши неможливим відпустити ці почуття.

Тим не менш, у пісні також присутні мотиви болю та страждання, спричинені відносинами. Ліричний герой зізнається, що кохана зламала йому крила, тобто позбавила його свободи чи можливості відчувати радість від життя без неї. Її присутність стає для нього одночасно колючою і незамінною, що змушує його хотіти забути про неї, але не мати змоги це зробити.

Останні рядки пісні виражають спробу розриву з минулим і бажання позбутися впливу цієї особи на своє життя. Ліричний герой просить кохану залишити його, забрати всі спогади про себе та закрити за собою двері – символічний жест остаточного розставання. Попри бажання звільнитися від цього впливу, повторення фрази "Бо ти є відьма" нагадує про нескінченний вплив коханої та неможливість повністю відпустити ці почуття. Ця пісня є вираженням складності та суперечливості почуттів, які можуть виникнути в інтенсивних емоційних стосунках.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!