Dmnted Feat. Ярина КваснійБула В Мене Парова Машина

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Була В Мене Парова Машина

Пісня "Була в мене парова машина" у виконанні DMNTED feat. Ярина Квасній оповідає про людину, яка вирішила продати свою парову машину. Цей крок символізує відмову від чогось старого або застарілого на користь нових переживань або емоцій. За отримані від продажу кошти, герой або героїня пісні вирішує найняти музикантів, щоб ті виконали для нього музику. Цей жест підкреслює цінність мистецтва та культури, а також бажання отримувати радість і задоволення від життя через музику.

У другій частині пісні мовиться про прохання героя до музикантів зіграти пісню "Коваля, коваля", що може символізувати ностальгію за ремеслом, трудом або певними традиціями. Мотив коваля, який падає через ножку, вносить у пісню елемент гумору та іронії, можливо, підкреслюючи непередбачуваність життя або абсурдність деяких його аспектів. В цілому, пісня відображає легковажне ставлення до матеріальних речей, наголошуючи на важливості мистецтва, культури та особистих переживань у житті людини.

Коментарі (6)
  1. Naistetaden11.08.2024
    Не можу пропустити можливість скачати цю пісню. Така крута суміш ностальгії і сучасного вайбу – "Була В Мене Парова Машина" заряджає позитивом і дарує той рідкісний момент справжнього релаксу. Відчуй цю емоцію!
  2. Muddkinglocra13.06.2024
    Ця мелодія переносить мене у світ дитячих мрій, де кожен звук наче вирушає у подорож у невідоме. Слухаючи її, відчуваю, як серце наповнюється вдячністю за кожну мить і радість життя. Це справжній заряд позитиву!
  3. Alvodacyc26.05.2024
    Я випадково натрапила на цю пісню "Була в мене парова машина" від DMNTED feat. Ярина Квасній і не змогла пройти повз. Незвичний мікс, але щось в ньому є. Якщо хочете теж відчути ці емоції, раджу скачати і послухати!
  4. Forsnahorphi17.05.2024
    Якщо чесно, я не фанатка цієї пісні. Вона мене більше дратує, ніж приносить задоволення. Але якщо комусь хочеться, можна завантажити і послухати онлайн "Була в мене парова машина" від DMNTED та Ярини Квасній. Можливо, вам сподобається більше, ніж мені.
  5. Tisungconttan17.05.2024
    Щось нове і дике, що відправляє мою уяву в несподівані пригоди! Музика для тих, хто готовий до змін і викликів
  6. Bridconchada10.05.2024
    Щойно скачала "Була в мене парова машина" від DMNTED та Ярини Квасній і ось що скажу: це справжній вихор емоцій! Ніколи не думала, що музика може так вразити. Вони розмивають межі звичного, кожен акорд – як вибух новизни! Чудово, що є можливість слухати онлайн, але цей трек варто мати на повторі у своїй колекції. Переконана, буде що згадати після таких ритмів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!