Volodymyr DantesНі Вух Ні Рук Ні Очей Ні Ніг Ні Рота

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ні Вух Ні Рук Ні Очей Ні Ніг Ні Рота

Пісня "Ні вух ні рук ні очей ні ніг ні рота" у виконанні Володимира Дантеса відображає глибокі рефлексії про особисту ідентичність, молодість та невмирущість духу. Автор висловлює бажання залишатися вічно молодим і живим, що може символізувати прагнення до вічної актуальності, значимості власного "я" та відкидання соціальних лейблів та обмежень, які накладає суспільство або власне сприйняття.

Згадування про те, що не потрібні паспорт чи посвідчення водія, а також рада читати книги Василя Стуса, підкреслює важливість самоідентифікації та самоосвіти, замість спирання на зовнішні атрибути або визнання. Це також може вказувати на значення глибокого внутрішнього світу, осмислення життя та самопізнання.

Відсилання до фрази "Ні вух, ні рук, ні очей, ні ніг, ні рота" можна інтерпретувати як відмову від залежності від фізичних обмежень та соціальних очікувань. Це вказує на бажання бути сприйнятим за сутність, а не за фізичну оболонку чи соціальні ролі. Така позиція резонує з ідеєю внутрішньої свободи та незалежності.

Фрагмент про "Без новин життя ще та солодка панакота" підсилює ідею про те, що інформаційний шум та зовнішні події часто лише відволікають від справжнього життя, яке може бути наповненим та солодким, коли ми концентруємося на особистому розвитку та внутрішньому світі.

Загалом, пісня виступає як гімн самоствердженню, непідвладності часу та зовнішнім обставинам, а також важливості особистого духовного розвитку. Вона закликає слухачів цінувати власну унікальність, ігнорувати обмеження і жити так, щоб почувати себе вічно молодими та живими.

Коментарі (3)
  1. Neothiastonab19.06.2024
    Зайшов послухати щось новеньке, але цей трек викликав у мене лише дивне відчуття тривоги. Мабуть, не моя чашка чаю. Хоча, цікаво, як на нього відреагують інші.
  2. Knotaptabneu22.05.2024
    Ого, ця пісня – справжній вихор емоцій! Після прослуховування почуваюсь так, ніби танцюю у власній уяві, хочеться відчути кожну ноту і рухатися до неї. Володар Дантес знову влучив у саме серце своєю неповторною енергетикою. А ось цей інтригуючий мотив… просто мурашки по шкірі! Раджу кожному, хто хоче підняти собі настрій і потанцювати душею. Цікаво, чи ще хтось відчуває таку ж дивну комбінацію сором’язливості та драйву?
  3. Teethdenake20.04.2024
    Не в кожній пісні потрібні вуха чи очі, щоб відчути її глибину. Так, ця пісня не вразила мене, але її унікальний стиль може знайти своїх шанувальників. Часом найнезвичніші твори залишають найглибший слід. Тож хто знає, може комусь вона відкриє нові горизонти у музиці
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!