100ЛицяЗнаю Твоя Простота Зовсім Не Проста Завели В Капкан Ці П'Янкі Вуста

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знаю Твоя Простота Зовсім Не Проста Завели В Капкан Ці П'Янкі Вуста

У цій пісні лунає роздум про складні стосунки, в яких, незважаючи на зміни, залишається сильний емоційний зв'язок. Виконавець описує віддаленість між собою та коханою особою, зазначаючи, що обидва змінилися і між ними панує деяка суєта. Водночас він визнає, що кохана особа все ще випромінює чарівність і привабливість, незважаючи на всі зміни.

Співак згадує про недосказані слова і внутрішні відчуття, що роблять стосунки ще більш заплутаними. Він описує свої почуття як пастку, створену привабливістю коханої, і називає її серце "Льодовитим океаном", що символізує холодність та віддаленість.

Однак, попри всю складність відносин і відчуття болю, існує неможливість відпустити ці почуття. Виконавець називає кохану своєю слабкістю та дозою, підкреслюючи глибокий вплив, який вона має на нього. Він згадує спільно проведений час, який залишається незабутнім, незважаючи на всі труднощі.

Таким чином, пісня передає емоційний вихор відносин, де кохання та біль переплітаються, залишаючи глибокий відбиток на серці. Це роздуми про кохання, яке одночасно є джерелом радості та болю, і про те, як складно відмовитися від почуттів, які колись були живильним джерелом.

Коментарі (1)
  1. Conradeto18.06.2024
    Ніколи б не подумав, що можна так загіпнотизувати своєю "простотою". Пісня 100лиця — це справжній капкан для душі. Відчуваю, як ця мелодія піднімає настрій навіть в моєму апатичному стані. Обов’язково варто скачати і послухати знову, щоб не впустити жодного слова. Рекомендую!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!