Сергій БабкінПовернути Життя І Нехай Летять

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Повернути Життя І Нехай Летять

У пісні "Повернути життя і нехай летять" Сергія Бабкіна відображена глибока мрія про зміну світу на краще, де відсутні біль, заздрість та злість. Автор бажає мати могутність, щоб змінити дорослих на дітей, повернути невинність і зробити так, щоб на Землі панували віра, любов та мир. Це вказує на глибоку потребу в очищенні та відновленні основних цінностей людства.

У другій частині пісні акцент зміщується на особисті відчуття. Час, який минає повільно, погляд у очі, який стає символом спільності та зв'язку, та війна, яка розриває душу, підкреслюють внутрішній біль та роздуми про єднання. Співак говорить про вірність, непохитну віру і великі мрії, що підсилюють ідею непереможності духу навіть перед лицем руйнувань.

Останні рядки пісні присвячені темі часу та відновлення. Автор висловлює бажання скоротити час, щоб зібрати уламки розбитих сердець і знову відчути, як вони заб'ються. Він говорить про необхідність бути ближче до коханої людини, яка є символом перемоги і єдиного, що необхідно для щастя. Пісня закінчується на позитивній ноті, наголошуючи на силі любові, віри та надії на краще майбутнє. В цілому, твір висвітлює ідею про незламність духу людини і вічне прагнення до миру, любові та гармонії у світі.

Коментарі (2)
  1. Bladhundroti13.06.2024
    Такий трек! Якби моє розчарування могло співати, воно б обрало саме цю мелодію. Занурилась з головою. Шумить навколо, але в душі спокій. Спробуйте, не пошкодуєте.
  2. Tuponitho21.05.2024
    Сьогодні натрапила на справжній скарб – пісню "Повернути життя і нехай летять" від Сергія Бабкіна. Вона, мов ранковий промінь, наповнила мене надією та оптимізмом. Відчуття, що разом з цією мелодією можливо все – навіть відродити життя!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!