SurovНа Згадку Всім Живим

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Згадку Всім Живим

Текст пісні "На згадку всім живим" виконавця SUROV відображає біль та скорботу за загиблими героями, які пожертвували своїм життям за волю та незалежність своєї країни. Через образ вітру, що підіймає дим в небо, автор передає духовність моменту пам'яті, символізуючи душі загиблих, що підіймаються до небес. Вічна пам'ять тим, хто загинув молодим, стає основною темою цієї частини пісні, наголошуючи на безсмерті подвигу та пам'яті про тих, хто віддав життя за майбутнє своїх нащадків.

У наступних рядках пісня переходить до болючих спогадів та прощань перед останньою битвою. Фраза "Коли навічно лягатиму спати, очі заплющ мені брате" викликає образ прощання зі світом, де брати у зброї готові закрити очі один одному на знак вічного спочинку. Обіцянка "піду ворогам подарунок віддам, чеку без гранати" символізує непохитну рішучість та готовність до самопожертви заради перемоги. Пісня торкається й внутрішньої сили, що дає змогу вистояти у найскладніших випробуваннях, згадуючи про міць, як гори, і непохитну віру у правду і волю.

Завершальна частина пісні повертається до лейтмотиву про вічну пам'ять та шану героям, чиї душі підіймаються разом з димом в небо. Цей образ стає символом безсмертя героїчного духу та непереможності ідеалів, за які вони боролися. "На згадку всім живим" виринає як заклик пам'ятати та цінувати жертву тих, хто віддав своє життя за свободу та мир майбутніх поколінь. Пісня є вшануванням не лише пам'яті загиблих, але й нагадуванням живим про відповідальність нести цю пам'ять та втілювати ідеали героїв у своєму житті.

Коментарі (4)
  1. Interpono18.06.2024
    Пісня "На згадку всім живим" від SUROV - це справжній адреналін для вух! Музика, що збурює внутрішню силу і наповнює оптимізмом. Незабутній трек для всіх, хто відчуває пульс життя і готовий до нових викликів. Слухайте та відчувайте!
  2. Trophalocim30.05.2024
    Не думала, що можна так розчаруватися у пісні. Хоча, хто знає, можливо комусь і зайде. Якщо бажаєте перевірити самі, можете скачати "На згадку всім живим" від SUROV і скласти власну думку. Особисто для мене ця музика стала лише фоном апатії.
  3. Telspurquisi7.05.2024
    Щойно завершила прослуховування пісні "На згадку всім живим" від SUROV. Незвичайно глибока робота, яка залишає після себе відчуття внутрішнього розладу, але водночас дарує можливість замислитись над вічним. Дуже сподобалось, як мелодія відгукується у серці. Вирішила скачати, щоби мати можливість звертатися до цих емоцій щоразу, коли захочеться. Дякую, SUROV, за таку музику
  4. Ningbanglingblac4.05.2024
    Пісня "На згадку всім живим" від SUROV наче ковток свіжого повітря серед одноманітних днів. Хоча мій настрій не на висоті, а втома відчувається в кожному м'язі, цей трек додає трохи сили. Немовби змушує ставитись до рутини з іншого боку, не так серйозно, а більш філософськи. Цікавий досвід.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!