LobodaВсе Побито Всередині Та Все Потрощено Милий До Тебе Шлях Мій Скорочений

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Все Побито Всередині Та Все Потрощено Милий До Тебе Шлях Мій Скорочений

Ця пісня LOBODA розповідає про біль і розрив у стосунках, коли все всередині "побито та потрощено". Лірична героїня висловлює свої почуття до колишнього коханого, з яким вони втратили зв'язок. Вона говорить про те, що шлях до нього тепер скорочений, але це не полегшує її страждання.

У пісні відчувається глибока ностальгія за спільно проведеними моментами і водночас біль від усвідомлення, що минуле не повернути. Лірична героїня намагається знайти спокій, але не може пробачити коханому та не хоче дивитися назад, намагаючись уникнути думок про нього.

Згадки про спільні моменти щастя та радості контрастують з нинішнім станом самотності та втрати. Співачка говорить про те, як вони з коханим були "як самотні планети у просторі", що символізує віддаленість та втрату зв'язку між ними.

В кінці, пісня повертається до рефрену, де героїня повторює своє бажання бути з коханим "серцем до нього", попри весь біль та розчарування, що супроводжує їх розлуку. Це висловлює надію на можливе примирення або, принаймні, знайдення внутрішнього спокою з втраченим коханням.

Коментарі (4)
  1. Inmetacell16.08.2024
    Ця мелодія пробирає до кісток, як несподіваний подих холодного вітру в серпневу ніч. Вона нагадує, що інколи дорога до себе проходить крізь руїни і тишу. Можливо, тут знайдеш відповіді на питання, яких навіть не ставила.
  2. Atfehalpdi13.06.2024
    О, ця мелодія! Коли очі закриваються від втоми, а серце б'ється швидше від передчуття. Вона збуджує і заспокоює одночасно, ідеально для пізньої ночі. Просто натисни "грати" і дай їй погратися з твоїми почуттями!
  3. Watchborrsato22.05.2024
    Внутрішній шторм не вщухає, серце зранене, але слова цієї пісні пронизують до глибини душі. Кожна нота мов крик моїх думок, а голос LOBODA - мій путівник у темряві. Важко, але музика рятує.
  4. Intixinre31.03.2024
    Ця пісня - немов ключ, що відмикав двері моєї душі, дозволяючи зазирнути у глибини, які я намагався забути. LOBODA майстерно торкнулася струн, забутих часом, змусивши моє серце відчути кожен удар бита, кожну тріщину, що веде до тебе. Навіть у моєму психопатичному світі, де емоції часто залишаються під замком, ця пісня стала вибухом, що розірвав ланцюги. Вона нагадує мені, що навіть зламане можна зібрати докупи, створивши щось нове, повне болю, але й краси. Шлях до тебе, милий, може бути скорочений, але в кожному кроці - відлуння минулого, що навчає цінувати кожен момент. Люблю, ненавиджу, але не можу без тебе...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!