SamchukЗавжди Була Поруч Мила Я Тебе Кохаю Чув Колись Любов Живе Три Роки Що А Далі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Завжди Була Поруч Мила Я Тебе Кохаю Чув Колись Любов Живе Три Роки Що А Далі

У пісні виконавця SAMCHUK порушується тема вірності, любові та цінності справжніх почуттів у стосунках. Початок пісні описує образ несвідомої жінки, яка, зайнята дрібними справами, не помічає зради свого партнера. Це метафора недоглянутих відносин, де основна "квітка" домашнього вогнища занедбана, в той час як увага витрачається на сторонні "тульпани".

У другій частині пісні розгортається інша історія - історія кохання, яке, незважаючи на всі випробування, зберігається та зміцнюється з часом. Автор говорить про глибоке почуття любові, яке не згасає через роки, а стає тільки міцнішим. Він викреслює стереотип про те, що любов живе тільки три роки, підкреслюючи, що справжні почуття переживають час.

Пісня також торкається теми заздрості та критики з боку оточення, яке не вірить в можливість тривалої та моногамної любові. Автор висміює цинічне ставлення до вірності, акцентуючи на цінності одного, щирого почуття перед численними поверхневими зв'язками.

У цілому, пісня виражає глибоке переконання в тому, що справжня любов може протистояти часу, випробуванням та зовнішній критиці. Вона є гімном вірності, глибоких почуттів і непохитної віри в кохану людину, незважаючи на все.

Коментарі (4)
  1. Susperaju5.06.2024
    Слухаючи це, згадав ті моменти, коли в животі метелики літали. Несподівано приємно для мого голодного стану. Варто увімкнути на повторі!
  2. Susessdingcu30.05.2024
    Ця пісня як яскравий спалах в темряві мого страху. Вона огортає серце теплом, і я знову відчуваю, як любов може прожити більше трьох років. Кожна нота – це ніжний дотик до моєї душі, що нагадує, що кохання завжди поруч, навіть коли здається, що його вже немає. Слухати її – це як обійматися з коханою людиною після довгої розлуки. Вона дарує надію і зміцнює віру в краще. Ця мелодія тепер назавжди в моєму серці.
  3. Haistarmilgui29.05.2024
    Вперше чую такого оригінального виконавця, як SAMCHUK! Ця пісня про любов, що живе три роки, заряджає енергією і дає надію. Вона ніби створена спеціально для тих, хто вірить, що справжні почуття можуть існувати завжди. Дійсно, мила завжди була поруч, і це гріє серце. Всі параноїдальні думки зникають під звуки цієї музики!
  4. Eraqcoothe8.04.2024
    Влучив на цю пісню зовсім випадково, але... чорт візьми, вона зачепила за живе. "Завжди була поруч мила я тебе кохаю" - це не просто слова, це емоції, які я відчув на власній шкірі. SAMCHUK, ти ніби читаєш мої думки і переживання, вкладаючи їх у мелодії. Незважаючи на мій песимізм і сором’язливість, ця пісня змушує мене відчувати зв'язок, що, можливо, любов дійсно може жити довше ніж три роки. Дякую за емоційний резонанс, бо в сучасному світі знайти щось справжнє - справжнісінький скарб. Продовжуй у тому ж дусі, не зупиняйся, адже твоя музика - це місток між серцями.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!