KamaliyaСонце Між Хмари Б‘Ється

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сонце Між Хмари Б‘Ється

Текст пісні "Сонце між хмари б‘ється" у виконанні KAMALIYA відображає потужні почуття патріотизму, любові до рідної землі та непохитної віри у майбутнє. В перших рядках автор образно зображає спільність і єдність народу, який, попри всі випробування, зберігає в серці вогонь надії. Метафора пісні, яка ллється містами, символізує слова підтримки та єднання, що поширюються серед людей.

Далі текст пісні занурює нас у красу української природи, зокрема калину, яка є символом незламності та краси України. В цих рядках виражається глибока прихильність до Батьківщини, яка представлена як єдина і неповторна країна, до якої "сердцем, душею так лину".

Звертаючись до теми випробувань, які припали на долю країни, пісня закликає до оптимізму, наголошуючи на тому, що після ночі завжди настає світанок. "Досить сліз, Україна людей єднає" - цей вислів підкреслює важливість згуртованості та віри в світле майбутнє, у якому "все буде добре". Така непохитна віра у краще майбутнє і є основною думкою цієї надихаючої пісні.

Коментарі (1)
  1. Privnexpmecin15.05.2024
    Ох, не те, що я очікувала від цієї пісні, але все одно є щось у ній, що змушує серце битися швидше. Хто знає, може, комусь вона стане улюбленою. Скачати і послухати онлайн можна тут. Варто спробувати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!