NichkaДім Наш Віру І Надію Й Не Обірветься Струна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дім Наш Віру І Надію Й Не Обірветься Струна

Текст пісні відображає глибокий зв'язок автора з рідною землею, культурою та історією України. Він наче пензель, що малює картину сильних почуттів до батьківщини, використовуючи образи природи, національні символи і велич постатей української культури.

Перші строфи занурюють нас у місцеві ландшафти, де синьо-жовті стяги майорять над степами, символізуючи свободу і незламність духу українців. Образи "бурхливих рік", що "зашивають рани", метафорично говорять про важкі випробування, через які проходить нація, але які в кінцевому результаті лише зміцнюють її.

У серцевині пісні лунає особисте звернення до гір, моря, близьких людей, що підкреслює глибоку прихильність та любов до всього рідного. Вказівка на таких постатей, як Стус і Симоненко, не тільки вшановує їхню пам'ять, але й наголошує на важливості культурної ідентичності та духовної незалежності.

Остання частина пісні говорить про непереможність українського народу. "Нескорена" повторюється як мантра, що підкреслює незламність і витривалість у всіх аспектах життя - від особистих переживань до національної боротьби. "Дім наш, віру і надію" символізують те, що утримує націю разом, допомагає пережити випробування та вірити у краще майбутнє, незважаючи на всі труднощі. Пісня є гімном непохитної віри в себе, свій народ і свою країну.

Коментарі (1)
  1. Izexracsu22.04.2024
    Скільки б ниток не плутала доля, NICHKA завжди веде нас до світла. Ця пісня – як маяк серед туману буднів, зігріває душу й надихає вірити і мріяти. Вона як добрий друг, що завжди поруч. Дякую за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!