NichkaЯк Не Було Б Важко Бийся

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як Не Було Б Важко Бийся

Текст пісні "Як не було б важко бийся" виконавця NICHKA відображає глибокий патріотизм та любов до України, її природи, історії та народу. Від початку до кінця, слова пісні переплітають образи синьо-жовтих степів, бурхливих рік, які "зашивають рани", та очі рідних, як символи незламності духу українського народу. Співак звертається до гір, моря, рідних людей, зазначаючи, що без них життя перетворюється на самотність, але навіть на чужині українець зберігає свою ідентичність та волю до свободи.

В тексті згадуються імена видатних українських поетів - Василя Стуса та Василя Симоненка, які стали символами незламності та боротьби за свободу. Це підкреслює ідею про те, що воля до незалежності та здатність до самозахисту - це те, що передається у спадок і є неодмінною частиною української душі.

Пісня закликає не здаватися незалежно від обставин, "Як не було б важко, бийся". Основною темою є незламність українського духу, який залишається непохитним "у бою", "у пітьмі", "від болю", "у боротьбі", "у думках", "від світанку й до зорі", "у піснях". Це проникливий гімн силі, витривалості та непереможності українського народу, його готовності відстоювати свою свободу і незалежність у будь-яких умовах.

Коментарі (3)
  1. Muggmaheartro29.05.2024
    Коли життя кидає виклики, саме в такі моменти вмикаю цю музику і занурююсь у роздуми. Нехай песимізм не відступає, але мелодія додає сили боротися далі. Це як натхнення для душі в годину важких роздумів.
  2. Calbausipar17.05.2024
    Іноді здається, що сили на межі, але ця мелодія нагадує, що варто йти далі, попри все. Навіть коли душа плаче, всередині з’являється гордість за себе. Живемо, боремось, не здаємось
  3. Sugcionorrges21.04.2024
    Пісня, що змушує серце битися частіше! Коли життя здається важким, мелодія NICHKA нагадує: не здавайся, продовжуй боротьбу. Вона як світло в тунелі, коли все навколо здається темним і складним. Вдячна за такий музичний подарунок! Нехай кожен акорд допомагає вам знайти сили всередині! Якщо нам погано, нехай ця пісня стане нашим гаслом! Слухайте, відчувайте, боріться! Неймовірна сила і втіха в кожному слові. Дякую, NICHKA! Це справжній заряд натхнення!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!