MariettaЛиють Сум Дощем З Небес Та Повернеш Після Бою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лиють Сум Дощем З Небес Та Повернеш Після Бою

Пісня "Лиють сум дощем з небес та повернеш після бою" виконавця MARIETTA переплітає образи війни та очікування з любов'ю та надією. У тексті відчувається глибока туга за коханою людиною, яка вимушена відлучитись через обставини, ймовірно через війну. Слова "Я в чеканні, Полонена, Це усе міраж" виражають почуття невизначеності та боротьби зі страхом втрати.

Ліричний суб'єкт сповнений внутрішніх боротьб та тривог, які символізуються стріляниною та кров'ю, але водночас він знаходить у собі сили думати про майбутнє зустрічі. "Хай думки мої грозою, Лиють сум дощем з небес, Та повернеш після бою" - ці рядки відображають внутрішні переживання та тугу, яка символізується дощем, але також і віру в повернення коханої особи.

Образи ночі, зорі та місяця, які "розсипають бісером" та "визирають ледве", надають пісні містичного та романтичного відтінку, підкреслюючи красу та таємничість любові. Віра в те, що "ми загоємо всі рани, Повернем весну" говорить про надію на відновлення та лікування як фізичних, так і емоційних ран.

В останніх рядках пісні "І сплетуться наші руки, Після довгої розлуки" акцентується на майбутньому возз'єднанні, яке стане ліками від усієї пережитої болі та печалі. Ліричний суб'єкт мріє про момент, коли вітер розвіє всю печаль, а всесвіт почує його мрії про вічне щастя та любов. Ця пісня є виразом непохитної віри в любов, що перемагає будь-які випробування та труднощі.

Коментарі (4)
  1. Lenhelppruffu16.06.2024
    Якщо хочете завантажити це "шедевр", будьте готові до емоційної бурі. Особисто мене ця пісня залишила в повному розпачі, але якщо ви шукаєте щось для прослуховування у моменти суму, можливо, це саме те, що вам потрібно. Проте, завантажувати чи ні — рішення за вами!
  2. Textlighmakun31.05.2024
    Надзвичайно мелодійна та гармонійна пісня! "Лиють сум дощем з небес та повернеш після бою" від MARIETTA точно додасть спокою та бодрості вашому дню. Завантажити цей шедевр безкоштовно – чудова можливість насолодитися справжньою музикою. Рекомендую всім!
  3. Orefdipar19.05.2024
    Відкрила для себе цю пісню "Лиють сум дощем з небес та повернеш після бою" від MARIETTA, і вона стала для мене справжнім відкриттям! Задумливо слухаю, розслабляюся і мрію. Обов'язково рекомендую скачати і насолоджуватись!
  4. Lescimofu18.05.2024
    Гей, друзі! Як же хочеться знову відчути силу цих слів у пісні "Лиють сум дощем з небес та повернеш після бою" від MARIETTA. Цей трек просто must-have для всіх, хто шукає щось справжнє та душевне. Скачати і насолоджуватися, якого ви ще чекаєте?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!