MariettaТа Повернеш Після Бою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Повернеш Після Бою

Пісня "Та повернеш після бою" виконавця MARIETTA виражає глибокі почуття, сповнені тривоги, надії та любові, які переживає людина, що чекає на повернення свого коханого з війни. У перших рядках зображується стан очікування, який авторка описує як "полонену" своїми власними думками та страхами, що все, що відбувається навколо, здається нереальним, міражем. Вона згадує про страшні сни та безпосереднє зіткнення з реальністю війни, що лише підсилює її бажання будити коханого від цього кошмару.

Авторка висловлює свою рішучість чекати на коханого, незважаючи на внутрішню боротьбу та емоційну бурю, що нагадує грозу, яка виливається сумним дощем з небес. Ця обіцянка повернутися "після бою" стає символом надії та відновлення зв'язку, що є якірною точкою для обох.

У другій частині пісні з'являється образи природи, які символізують вічність та змінність – зорі, які розсипаються бісером по небу, та місяць, що шукає коханого. Ці образи втілюють надію на зустріч та віру в те, що всі рани будуть загоєні, а весна повернеться у їхні серця. Віра в майбутнє зустрічі, де вони знову обіймуть одне одного, символізує перемогу любові над розлукою та болем.

Закінчується пісня висловом мрій та надій, що вітер розвіє всю печаль, а всесвіт почує їхні бажання. Це є вираженням віри в те, що любов і сподівання можуть подолати будь-які перешкоди, навіть відстань та час розлуки. Пісня стає гімном всім, хто чекає на повернення своїх коханих, вірячи в їхнє майбутнє разом.

Коментарі (5)
  1. Liverpibor24.08.2024
    Слухаючи це, відчувається тиша після бурі, коли серце вже не б’ється так гучно, але рани ще болять. Цей трек як зворотний відлік до моменту, коли щось дуже важливе втрачається назавжди. Відчуття спокою, але з гірким післясмаком. Не знаю, чи хотіла я це почути саме зараз...
  2. Vidispmerge31.05.2024
    В такі моменти, коли голод обіймає душу, а тоска стає найкращим другом, пісня "Та повернеш після бою" від MARIETTA звучить як розрадний голос. Чудова можливість відволіктися і знайти мелодію своїх думок. Раджу обов'язково скачати і дати їй шанс стати саундтреком вашої меланхолії.
  3. Reempcotilking22.05.2024
    Трохи кольору в цей день хвороби завдяки "Та повернеш після бою" від MARIETTA! Ця пісня наче мрійлива подорож у світ, де все стає яскравішим. Дуже раджу скачати і слухати без кінця!
  4. Liniciwal22.05.2024
    Чудова мелодія, що пробуджує ностальгію та дарує надію! Пісня, яку хочеться слухати знову і знову. Рекомендую!
  5. Raifitelro4.04.2024
    З кожним акордом цієї пісні, я ніби занурююсь в глибину своїх почуттів, виринаючи на поверхню з новою силою та надією. "Та повернеш після бою" - це не просто слова, це міст через час і простір, що з'єднує серця. MARIETTA, твоєму голосу властиво чарівність, яка здатна розбудити навіть заснулі емоції. Дякую за музичну мандрівку, яка залишає в душі слід незабутнього досвіду
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!