YarmakЗапрягай Коня Зорі Мої Шати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Запрягай Коня Зорі Мої Шати

Текст пісні "Запрягай коня" виконавця YARMAK занурює нас у світ стародавніх міфів та легенд, де героїчне і священне переплітається з природніми стихіями та давніми богами. Від самого початку, зі словами про крука, що сів на вівтар, та місяць, який світить грізно, створюється атмосфера містичності та передчуття важливої події. Прийняття вогняного меча від богів символізує наділення героя особливою місією та силою.

Далі ліричний герой звертається до коханої з проханням помолитися за них, адже настав час вирушати в дорогу. Образи коня та зоряних шат вказують на вищу призначеність та космічну суть подорожі. Молитва під зоряними куполами, де проситься сили від роду та полів, вказує на глибокий зв'язок героя з природою і його предками.

Вороги та демони, які "завмерли" і "околіли" від страху перед героєм, підкреслюють його непереможність та захист вищими силами, зокрема Перуном, який сплів для нього кольчугу. Самопізнання героя як сина стихій, непереможного воїна, що стоїть вище за смерть, додає тексти глибини та філософського змісту.

Заклик до богів, звернення до Баала, що блукає по земному храму, та прохання відчинити брами ім'ям Світла і роду, відкриває перед слухачем величний пантеон давніх вірувань, де кожен бог має своє призначення. Завершальні рядки, які повторюються, нагадують про циклічність буття та вічну боротьбу між світлом і темрявою, добром і злом.

Пісня "Запрягай коня" від YARMAK є глибоким і багатогранним твором, що відкриває слухачу світ давніх міфів та легенд, закликає до героїзму, віри в свої сили та нерозривного зв'язку з природою і предками. Це своєрідний гімн боротьби та перемоги духу над матерією, світлом над темрявою.

Коментарі (4)
  1. Suficatdend31.05.2024
    Ой, зайшла випадково на сторінку, а тут пісня від YARMAK! Запрягай коня зорі мої шати - це щось новеньке. Треба послухати, що там за сюрприз підготували. Чи дійсно воно того варте?
  2. Visdiverti19.05.2024
    Чому б не додати трохи еклектики в свій день? Вмикаючи нові ритми, завжди є шанс знайти щось несподівано цікаве. Можливо, не моє, але може сподобатися вам. Пориньте у музичний експеримент!
  3. Neobiavisump8.05.2024
    Та ну що ж ти, YARMAK, так серце тривожиш? Ця пісня змушує заздрити зорям, які вже чули її до нас. Не дивно, що коні так і рвуться вперед, коли чують такі ритми! Нехай тільки спробує хтось перевершити! Слухаю і вже не знаю, чи це просто шум вітру, чи грім у моєму серці.
  4. Licorsaci5.05.2024
    Пісня "Запрягай коня зорі мої шати" просто кричить серцем! Кожен акорд, як спалах зорі, кожне слово відгукується в душі. Ніби Ярмак захоплює нас у подорож крізь простори і час, де кожна зоря — це спогад, а кожен відтінок шат — частина нашої душі. Слухаю і немов бачу: зорі запрягаються, і розпочинається мандрівка до власних мрій та надій. Неймовірно, як музика може одночасно будити та лякати, коли вона так близька до серця
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!