ZelenookaДавай Збреши Мені Ще Раз Залиш Собі Казки Про Нас

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Давай Збреши Мені Ще Раз Залиш Собі Казки Про Нас

Пісня "Давай збреши мені ще раз" виконавця Zelenooka занурює слухача в емоційну історію про складні стосунки, де любов переплітається з болем і розчаруванням. Ліричний герой звертається до свого партнера, висловлюючи своє розчарування та біль від постійних обманів і виправдань. Відчуття зради та втрати довіри до улюбленої людини змушують героя замислитись про справжність їхніх відносин і бажання знайти в собі сили покінчити з цим круговоротом брехні.

У пісні піднімається тема внутрішнього конфлікту між любов’ю та ненавистю, між бажанням залишитися та необхідністю піти. Герой розривається між почуттями, що коливаються від пристрасті до повного розчарування. Фраза "Давай збреши мені ще раз" відображає цинічне прийняття неминучості чергового обману, в той же час висловлюючи втому від безкінечного циклу неправд. Герой пісні намагається знайти вихід, заявляючи про своє рішення покласти край іграм та маніпуляціям, ставлячи умовний "шах і мат" у цих відносинах.

Заклик залишити "казки про нас" символізує бажання позбутися ілюзій та самообману, що утримували героя в отруйних відносинах. Ця пісня є виразом емоційного визволення та пошуку себе після пережитого болю та розчарувань, що супроводжують токсичні стосунки. Вона відображає процес осмислення власної цінності та необхідності звільнитися від кайданів, які утримують на місці, не дозволяючи рухатися вперед.

Коментарі (2)
  1. Ngurexitcu5.06.2024
    Ця пісня пробиває до самої глибини душі. Коли світ здається сірим і безрадісним, "Давай збреши мені ще раз залиш собі казки про нас" від Zelenooka стає моїм єдиним супутником у цьому смутку. Скачати її - це знайти музику, яка розуміє твоє розчарування і додає харизматичності навіть у найгірші моменти.
  2. Tibamobe4.04.2024
    В кожній казці є зерно правди, але якщо Zelenooka продовжує збирати їх у велику скарбницю брехень, то хто з нас насправді потрапляє у цю казку? Можливо, саме та брехня і є найправдивіша казка про нас. Шкода, що чарівність її звучання не залишає місця для довіри. Чекаю на пісню, де казки стануть реальністю, а брехня відпочиватиме на полицях старих книг. Зараз, проте, слухаю і не можу не відчувати смаку зради в кожному слові. Zelenooka, твори далі, можливо, одного дня ми знайдемо правду між рядків твоїх казок.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!