ZelenookaПридуманим Тобою Та Це Був Мій Вибір

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Придуманим Тобою Та Це Був Мій Вибір

Текст пісні "Придуманим тобою" виконавця Zelenooka розкриває тему токсичних відносин, де любов і ненависть переплітаються, створюючи складний емоційний ландшафт. На початку пісні ліричний герой звертається до свого партнера, висловлюючи відчуття розчарування і болю, що викликані необхідністю постійно виправдовувати його помилки та витримувати брехню.

У другому абзаці говориться про внутрішній конфлікт героя, який одночасно відчуває любов і ненависть до свого партнера. Ця емоційна буря змушує героя бажати покінчити з цими відносинами, щоб звільнитися від "кайданів" постійного обману та розчарувань.

Основний рефрен пісні виражає рішучість героя припинити цей цикл брехні та самообману, підкреслюючи його готовність вийти з відносин, які виявилися не більше ніж ілюзією. Герой усвідомлює, що всі "казки про нас" – лише вигадки, і заявляє про свою перемогу в цій боротьбі за самоповагу, використовуючи метафору шахової гри – "шах і мат".

В останньому рядку звучить втома від життя в "іншому світі", що є метафорою світу ілюзій і нереальних очікувань, створених партнером. Це виражає бажання героя знайти справжнє щастя далеко від токсичної атмосфери минулих відносин. Пісня є виразом боротьби за особисту свободу та пошук істини у відносинах.

Коментарі (2)
  1. Pelrotherna23.05.2024
    Ого, який трек! "Придуманим тобою та це був мій вибір" від Zelenooka вразив своєю харизматичністю. Знаєте, це якраз та пісня, яку варто скачати і слухати, коли настрій гордий, а увага трохи розкидана. Обов'язково завантажуйте, не пошкодуєте!
  2. Dreamguasidogs11.05.2024
    З кожним акордом цієї пісні зростає моя гордість за українську музику! "Придуманим тобою та це був мій вибір" - це не просто трек, це емоційний вибух! Обов'язково скачаю, щоб і в стресі заряджатися яскравістю і енергією Zelenooka
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!