GrosuА Лише Тільки Звичка

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Лише Тільки Звичка

Пісня "А лише тільки звичка" виконавиці GROSU розкриває тему втрати почуттів у стосунках, які колись були сповнені любові та пристрасті. Вона порушує питання про те, чи було між героями справжнє кохання, чи все, що їх тримало разом, - це лише звичка, звичайність присутності одне одного в житті.

У перших рядках ми зіштовхуємося з роздумами про те, що колись палке почуття перетворилося на рутину. Вогонь у очах погас, а замість тепла і бажання залишилася тільки звична беземоційність. Авторка задається питанням, чи не була вся їхня історія лише грою, драмою без справжніх почуттів.

Далі в пісні ми бачимо спробу звернення до минулого, спогади про спільні моменти, які здавалися такими щасливими. З'являється ностальгія за часами, коли вони були разом, що контрастує з теперішнім станом речей, де вони стали чужими одне одному.

У заключні частини пісні повторюється рефрен, що підсумовує основну думку - можливо, все, що між ними було, це не кохання, а звичка. Цей мотив звучить як лейтмотив, який підкреслює сумніви та роздуми про справжність відносин.

"А лише тільки звичка" глибоко занурює слухача в роздуми про суть любовних відносин, про те, як легко можна заблукати між щирими почуттями та звичною прихильністю, що втратила свою справжню силу і значення.

Коментарі (4)
  1. Faclibitext19.06.2024
    Ну що ж, коли вже тут, то вирішив дати шанс цій пісні. Хоча і підготувався до розчарування, але оптимізму не позичати! А от враження мене здивували: пісня "А лише тільки звичка" від GROSU змусила задуматися. Не скажу, що це щось надзвичайне, але якось зачепило. Варто прослухати хоча б раз, щоб скласти свою думку. Мабуть, вона дійсно має щось особливе!
  2. Maliperfi18.05.2024
    Залишилась на сторінці, бо ця пісня наче вир підхопив мене, наповнюючи кожен момент енергією і фокусом. Ніколи не думала, що музика може так здивувати і захопити одночасно. Це точно щось більше, ніж просто звук. Рекомендую відчути кожен бит і ритм самостійно!
  3. Pulottabe9.05.2024
    Ця мелодія, наче старий друг, завжди знає, як знайти ключ до мого серця в найхолодніші вечори. Неймовірно, як декілька акордів здатні витворити магію і залишити слід у душі на довго. Завжди повертаюсь до неї, коли шукаю заспокоєння та натхнення. Така музика робить світ трохи теплішим.
  4. Ovmensere23.04.2024
    Як і завжди, GROSU не підводить. "А лише тільки звичка" стає моєю новою звичкою! Неймовірне поєднання класичних мотивів і сучасного звучання робить цю пісню ідеальним саундтреком для моїх напружених днів. Ну що, хто ще готовий зануритись у мелодію, що приносить надію? Давайте разом заряджатись позитивом від GROSU! Слухаємо і насолоджуємось. Як кажуть, у добрій музиці немає звичок, є лише емоції
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!