ZelenookaСкажи Мені Невже Це Сон Ти Заставляєш Мене Знов

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Скажи Мені Невже Це Сон Ти Заставляєш Мене Знов

Пісня "Скажи мені, невже це сон" у виконанні Zelenooka занурює слухача у глибокий емоційний стан, де переплітаються любов та ненависть, спогади та реальність. Співак розповідає про відносини, які колись обіцяли щастя, але з часом перетворились на безкінечний ланцюг виправдань і болю. Герой пісні переживає внутрішню боротьбу між бажанням зберегти ці відносини та усвідомленням їх токсичності.

Він звертається до свого партнера з проханням не обманювати його, залишити за собою ілюзії про їхнє минуле і визнати, що всі їхні "ходи" вже давно відомі. Це слова людини, яка втомилася від ігор та брехні, і хоче покласти край цьому вичерпному циклу, ставлячи "шах і мат" у спробі знайти вихід із цих виснажливих відносин.

Останній рядок пісні "Я втомилась жити в іншому світі" символізує внутрішнє виснаження та бажання повернутися до реальності, залишивши позаду світ ілюзій та самообману, який створювали відносини. Це історія про освітлення, відпускання минулого та пошук сили для початку нового життя, де не буде місця для болю, який приносять токсичні відносини.

Коментарі (2)
  1. Dedaderock29.05.2024
    Знайшов цю пісню і не можу перестати слухати. "Скажи мені невже це сон ти заставляєш мене знов" від Zelenooka наповнює душу теплом і спокоєм. Раджу всім скачати і відчути цю гармонію.
  2. Extiocikid25.05.2024
    Ви тільки уявіть! Я слухаю цю пісню і відчуваю, ніби пірнаю у вир емоцій. "Скажи мені невже це сон ти заставляєш мене знов" від Zelenooka – це щось неймовірне. Вона так тонко торкається душі, що хочеться знову і знову переживати кожну ноту. Рекомендую всім, хто шукає музику, яка говорить мовою серця!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!