Chico &Amp; QatoshiТа Що Робити Мам Кому Молитись Мам

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Що Робити Мам Кому Молитись Мам

Пісня "Та що робити мам кому молитись мам" виконавців Chico & Qatoshi розповідає про складні стосунки із жінкою, яка приваблює зовнішнім блиском і матеріальними цінностями, але водночас викликає певні сумніви та побоювання. З одного боку, описується образ жінки з "серцем з криги", яка залишається надійною та мрійливою незважаючи на свій вік, що наближається до тридцяти. Вона виблискує розкішшю, зокрема, їздить на дорогому автомобілі Porsche Cayenne та прикрашається коштовностями від Cartier, що надає її очам іскорку грайливості.

З іншого боку, в пісні йдеться про матеріальні цінності як про основні засоби для залучення уваги та любові ("Бабки і тачки, Цепки і пачки"), підкреслюючи матеріалістичну складову стосунків. Водночас проглядається іронія та сумнів щодо справжності почуттів ("А я не знаю чи протягну без заначки"), оскільки герой пісні намагається зберегти ці стосунки, використовуючи фразу "love you" як спробу переконати себе в щирості своїх почуттів, незважаючи на очевидну орієнтацію на матеріальні блага. Таким чином, пісня відображає сучасну дилему між прагненням до матеріального багатства та пошуком справжнього кохання, ставлячи під сумнів можливість існування останнього в умовах домінування першого.

Коментарі (2)
  1. Ncobleagerspi21.05.2024
    Чув, ця пісня змушує забути про голод і дарує надію! Вмикаю на повну гучність, щоб зарядитись позитивом і готовністю до нових пригод. Життя – це гра, і ця мелодія - мій саундтрек!
  2. Sutiparda19.04.2024
    Складно знайти слова... Пісня наче втягує в глибоке море емоцій, змушуючи замислитись над кожним словом. Чомусь викликає відторгнення, можливо, тому, що занадто нагадує про щось особисте і болюче. Але чи не для цього створюють музику? Щоб відчувати, навіть коли це біль...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!