WellboyТи Так Хочеш Любові Поцілунків Солодких

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Так Хочеш Любові Поцілунків Солодких

У цій пісні виконавець Wellboy розповідає про складні стосунки між двома людьми, які мають різні очікування від їхнього спілкування. З одного боку, є виражене бажання партнерки мати тісний та романтичний зв'язок, що включає в себе любов, поцілунки, спільне життя, весілля, дітей, і навіть спільне проживання у Києві на вулиці Івана-Франка. Ці мрії та плани малюють картину ідеального життя на двох, сповненого щастям та взаємною турботою.

Проте, з іншого боку, наратор пісні (який, схоже, є чоловіком) висловлює своє ставлення до цих відносин дещо інакше. Його відповіді на бажання партнерки символізують певну дистанцію та відсутність бажання йти на зближення. Фрази "обняв-припідняв" та наступні за ними - "будь здорова", "без ілюзій", "ми - лиш друзі" - вказують на те, що наратор не бачить свого майбутнього з цією жінкою у романтичному аспекті та намагається поставити межу, залишаючись лише друзями.

Заключна частина пісні розкриває плин часу та зміни, що сталися. Після розставання, коли наратор вирішує знову зв'язатися з жінкою, він дізнається, що вона вже знайшла собі іншого чоловіка та живе з ним на тій самій вулиці Івана-Франка, про яку мріяла раніше. Цей поворот подій демонструє іронію долі та змушує наратора замислитися над втраченими можливостями та своїм рішенням залишитися "лише друзями".

У цілому, пісня є роздумами про втрачене майбутнє, нерозділені бажання та складність стосунків, де одна сторона не готова до глибших зобов'язань, що призводить до невиговорених розчарувань та зміни життєвих шляхів обох персонажів.

Коментарі (5)
  1. Mosarlongper15.08.2024
    Коли твоє серце калатає в ритм очікування, а душа вже в солодкому передчутті, ця мелодія наче ковток свіжого повітря. Вона проникає глибоко всередину і викликає тремтіння від надії, що попереду щось більше. Слухаю з завмиранням і відчуваю, як страх відступає, даючи місце мріям. Просто не можу залишитися осторонь від цього. Це потрібно пережити самому!
  2. Spookasanlop18.06.2024
    Чим голосніше, тим краще! Ця пісня проникає в серце, і, хочеться танцювати, не дивлячись ні на що. Ну що, підспіваємо разом і забудемо про все на світі? Wellboy, ти просто чарівник!
  3. Bilwindtinob17.06.2024
    Ну, послухав я Wellboy і оце думаю, що, може, пісня й непогана, але щось таке новаторське для мене, наче їсти щось незвичне. Хочеш почути? Йди та скачай, бо слова про "поцілунки солодкі" - це щось особливе, особливо коли ти в не надто хорошому настрої!
  4. Amclassildesq11.05.2024
    Ця мелодія змушує серце битися частіше! Відчувається кожен акорд та вібрація голосу, наче вони тануть у повітрі навколо мене. Просто зачаровує і забирає в світ солодких мрій. Справжнісінький шедевр! Щиро дякую за такі емоції!
  5. Martsuneheal4.04.2024
    Коли стрес тисне, а світ здається вкритим шарами параної, знайти пісню, що обіцяє любов і цілунки, наче знаходиш оазу в пустелі. Wellboy не просто співає, а малює звуками місце, де можна сховатися від світової тривоги, забути про підступи долі та зануритися в море емоцій. "Ти так хочеш любові поцілунків солодких" - це не просто рядки, а заклинання, що веде за собою, веде у світ, де можливе все. І так, я хочу туди, де кохання і пісні зцілюють розбиті душі. Wellboy, це ти зробив мене трохи менш параноїком. Щира подяка
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!