Zlata OgnevichЯкщо Твій Цілунок Отрута

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Якщо Твій Цілунок Отрута

У цій пісні Zlata Ognevich висловлює глибокі емоції та почуття, що виникають у відносинах, де любов межує з болем та жертвою. Вона починає з готовності прийняти "отруйний" поцілунок коханої особи, підкреслюючи, що для неї немає перешкод, коли мова йде про любов. Це вияв самопожертви, коли вона готова віддати все: тіло, душу, свої сни.

У наступних рядках митець розкриває тему самовідданості та повної відкритості перед коханою особою, порівнюючи себе з водою, що тече в засохлу землю, і вітром, що охоплює зорі. Це образи, які передають її бажання злитися з коханою особою, не зважаючи на всі перешкоди. Вона готова "танути" в обіймах коханого, здаватись і не протистояти почуттям.

Пісня виражає ідею безмежної любові, яка не знає слова "ні" і готова на будь-які жертви заради об'єкта своїх почуттів. Це розповідь про любов, що приносить не тільки радість, але й біль, проте все одно залишається бажаною і незамінною. Інтенсивність почуттів, описаних у пісні, підкреслює універсальність та глибину емоцій, які люди можуть відчувати, коли кохають.

Коментарі (1)
  1. Quewalehig18.04.2024
    Завжди вважала, що музика це просто музика, але ця пісня... Щось в ній є. Навіть через екран чути, як серце б'ється швидше. Цікаво, скільки ще отруйних цілунків приховано у нотах? Чи я просто надто підозріла? Злата, що ти зробила з моїм спокоєм?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!