Zlata OgnevichВоно Із Тобою Лиш Б‘Ється

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Воно Із Тобою Лиш Б‘Ється

Текст пісні "Воно із тобою лиш б‘ється" у виконанні ZLATA OGNEVICH виражає глибокі та інтенсивні почуття всепоглинаючої любові та пристрасті. Лірична героїня готова беззастережно віддати себе коханій особі, попри можливі наслідки та біль, який може приховувати ця любов. Вона описує свою готовність пити отруту з його поцілунків і втрачати волю та сутність, лише щоб відкрити перед ним своє справжнє "я".

Героїня висловлює готовність пожертвувати своїм тілом, душею, і мріями заради коханої особи, підкреслюючи, що у стані справжнього кохання слово "ні" втрачає свою силу. Ця безмежна віддача символізує ідею того, що справжнє кохання не знає меж та обмежень, і готове пережити будь-які випробування.

Пісня також порушує тему взаємної пристрасті, коли лірична героїня описує, як вона "жаждиво і хтиво" бажає бути з коханою особою, навіть якщо це означає створення ілюзій чи втамування спраги нереальними обіцянками.

В кінцевому рахунку, пісня переплітає теми самопожертви, відданості та метаморфози через любов. Лірична героїня стає водою, що тече по засохлій землі, вітром і жінкою, яка в обіймах коханої людини "танучи, складає зброю", показуючи, що любов здатна трансформувати та відроджувати. В цій пісні любов виступає як найвища цінність, заради якої варто віддати все, навіть коли це означає зіткнення з власними страхами та слабкостями.

Коментарі (3)
  1. Isegecex22.05.2024
    Коли вирішив перекусити і випадково натрапив на цю пісню, навіть їжа не змогла відволікти мене. Залишився вражений мелодією, хоча й не очікував нічого особливого. Раптовий приємний сюрприз у цей голодний вечір. Рекомендую послухати, можливо, і вам сподобається.
  2. Nieblasymin8.05.2024
    Як вогонь у вітрі, ця пісня запалює серця! Zlata Ognevich знову не лишає шансів байдужості, залишаючи слухача у полоні душевних мелодій та енергії, що вирує! Це не просто музика, це крик душі, що вибивається на волю! Слухайте і насолоджуйтесь кожною нотою, як я
  3. Phaisejecgins3.05.2024
    Як ця пісня жваво б’ється з моєю еуфорією та гнівом! Zlata Ognievich, ти точно знаєш, як запалити іскру в серцях! Чудово!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!