Zlata OgnevichВіддаю Я Все Тобі Віддаю Я Тіло Душу Мої Сни

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Віддаю Я Все Тобі Віддаю Я Тіло Душу Мої Сни

Ця пісня є виразом глибоких почуттів і повної відданості коханій особі. Лірична героїня говорить про те, що вона готова віддати все своєму коханому: тіло, душу, і навіть свої сни. Вона описує свою любов як безумовну, без кордонів і обмежень, вказуючи на те, що коли справжньо любиш, слово "ні" стає неприйнятним.

У тексті пісні є також мотиви самопожертви і бажання зливатися з коханою особою настільки повно, що навіть потенційна шкода від цієї зливи сприймається як ліки. Лірична героїня готова прийняти будь-які випробування заради своєї любові, навіть якщо це означає втрату контролю над власним життям або зіткнення з власними страхами.

Останні строфи підсилюють ідею злиття з природою та всесвітом як метафору глибокої єдності та відданості в любові. Лірична героїня стає водою, вітром, зіркою, символізуючи свою готовність розчинитися в почуттях до коханої особи, втрачаючи власну ідентичність заради буття разом. Це ще раз підкреслює безмежність та всеосяжність її любові.

Коментарі (1)
  1. Mistiosuppdi8.04.2024
    Завжди цікаво, коли здається, що пісня не зачепить, а потім бац - і вона викликає таке бурхливе море емоцій. "Віддаю я все тобі" від ZLATA OGNEVICH змусила мене замислитись. Можливо, саме тому, що я не шукала у ній сенсу, вона вразила мене несподівано глибоко. Не моя звична музика, але цікаво спостерігати, як іноді неприязнь перетворюється на зацікавленість. Мистецтво воно таке, не передбачуване.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!