ParfeniukІ Безкрилий Серед Неба Не Підказуйте Так Треба

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Безкрилий Серед Неба Не Підказуйте Так Треба

У цій пісні PARFENIUK порушує тему глибоких, але складних взаємин, що сповнені емоційних випробувань та внутрішніх конфліктів. Перші рядки відкривають перед слухачем картину, де обидва учасники взаємин вже давно переживають не найкращі часи ("Я давно в біді Ти давно в мені"). Це натякає на тривале перебування в стані неясності та невирішеності, де емоції та почуття були пригнічені або не висловлені відкрито.

Далі текст пісні розкриває, що між персонажами було багато нерозумінь та помилок ("Дорого коштувало все шо між нами було Все шо робилось на зло"), що призвело до внутрішнього хаосу та боротьби з власними почуттями. Згадується навіть бажання уникнути цих випробувань за допомогою фантастичного втручання, наприклад, викрадення НЛО, що символізує бажання втекти від реальності.

Останні рядки пісні виражають спробу знайти свободу та полегшення через відмову від спроб контролювати ситуацію та прийняття течії подій ("Повільно Вимикаю світло Шоб не було видно Все шо тут розквітло"). Піднімаючись над обставинами "безкрилим серед неба", ліричний герой виражає готовність слідувати за покликом серця, незважаючи на можливі труднощі, визнаючи при цьому значення та знання потреб іншої сторони ("Знаю всі твої потреби"). Це ознака внутрішньої сили та зрілості, спроможності дивитися в обличчя складнощам та все одно рухатися вперед.

Коментарі (4)
  1. Netfjungnteral18.06.2024
    Вау, ця пісня просто вибухова! Ностальгія і бодрість в одному флаконі. Як же хочеться скачати і знову зануритися в ці приголомшливі відчуття! "І безкрилий серед неба не підказуйте так треба" від PARFENIUK - справжня знахідка!
  2. Tehicupol30.05.2024
    Хтось ще не розуміє, чому мені не потрібно підказувати, як літати? І хоча сьогодні настрій не той, може, ця пісня від PARFENIUK допоможе відчути крила, навіть якщо вони не зовсім справжні. Не певна, що це саме те, що мені зараз потрібно, але хто знає, можливо, це стане моїм неочікуваним натхненням. Спробую послухати...
  3. Prehatgesworth22.05.2024
    Можливо, саме ця мелодія розвіє сірі будні і нагадає про світлі моменти, але у мене зараз відчуття, що натрапила на ще одну монотонну ноту. Інтуїтивно відчуваю, що це не зовсім те, що шукаю. Мабуть, час знайти щось, що дійсно підніме настрій. Соромно зізнатися, але так і не змогла знайти в цьому щось особливе. Моє циклотимічне серце шукає чогось більш яскравого і живого.
  4. Ansektazo23.04.2024
    Навіть без крил PARFENIUK змушує серце літати. Ця пісня — як стрибок у височінь, де кожен акорд кличе до неба! Неймовірна сила слова і мелодії, яка не залишає байдужим. Варто слухати, коли шукаєш відвагу в собі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!