Наталія МогилевськаНе Сама Ой Не Сама Мо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Сама Ой Не Сама Мо

У пісні "Не сама ой не сама" виконавиці Наталії Могилевської відчувається глибока емоційна насиченість та поетичність. Лірична героїня закликає не піддаватися смутку та журбі, навіть коли вони намагаються захопити молодість і красу. Вона порівнює душу з вербою, яка, незважаючи на всі негаразди, продовжує рости й розвиватися, набираючись сили від води – символу життя та енергії предків. Ця образність підкреслює зв'язок із корінням, історією та природою, які живлять і підтримують любов та відвагу до життя.

Лірична героїня визнає, що світ змінився і вже не такий, як раніше, але вона не здається, натомість приймає це як даність. У її серці зароджуються нові надії, які вона порівнює з променями золота, символізуючи світло у темряві. "Не сама, ой не сама-мо" – цей рефрен несе в собі ідею непереможності та впевненості у тому, що вона не одна у своєму прагненні жити повним життям, занурюючись у нього з головою.

Заключні рядки пісні розповідають про відкидання старих думок, які вже не мають значення, і готовність іти вперед. "Заведемо наш бойовий танок" – це заклик до дії, до спільної боротьби і радості буття. Стрибок над вогнем стає символом очищення та нового початку, вказуючи на непохитну віру у краще майбутнє і здатність пережити будь-які випробування, не будучи при цьому самотньою. Ця пісня – гімн сили духу, любові до життя і нескореності, який надихає і дає сили йти вперед, попри усі перешкоди.

Коментарі (1)
  1. Dulgozinto30.05.2024
    Ця мелодія проникає у саму глибину душі, викликаючи водночас спокій і легку сумну задуму. Слухаю її і відчуваю, як вона резонує з моїми внутрішніми переживаннями. Часом музика говорить більше, ніж слова. Рекомендую.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!