RoxolanaОй Навіщо Ти Серце Дурив Мені Ти Ж Мій Милий Ходив До Іншої

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Навіщо Ти Серце Дурив Мені Ти Ж Мій Милий Ходив До Іншої

Ця пісня розповідає про глибокі емоції та розчарування, викликані зрадою коханої людини. У перших рядках ми занурюємося в атмосферу спокійного вечора, який контрастує з бурею почуттів, що вирує у серці головної героїні. Вона звертається до свого коханого, нагадуючи про обіцянки бути вірним і ніжним, які він порушив, йдучи до іншої.

Основний мотив пісні – це заперечення спроб колишнього коханого відновити стосунки. Героїня висловлює своє рішуче "ні" до спільного майбутнього, підкреслюючи, що вона вже заручена і що їм більше не по дорозі. Ця частина відображає її силу та рішучість рухатися вперед, попри минуле зраду.

В останніх рядках пісні ми бачимо, як героїня відштовхує спроби колишнього коханого залагодити ситуацію. Вона згадує, як чекала його, коли він був відсутній, і як тепер вона відчуває себе замученою від цих спогадів. Фінал пісні – це повторення відмови від спілкування та стосунків з колишнім, який намагається повернутися, наголошуючи на повну втрату довіри та розриві між ними. Ця пісня – гімн самоствердження і прийняття рішення жити далі, не дивлячись на минулі зради.

Коментарі (2)
  1. Thenalira21.05.2024
    Серйозно? Чергова пісня про зради і розбиті серця. Не очікувала, що ROXOLANA піде таким банальним шляхом. Розчарована до глибини душі, але цікавість бере гору — доведеться скачати і прослухати, щоб переконатися, чи є там щось нове.
  2. Lartoferu22.04.2024
    Слухаючи цю пісню, відчуваю, що навіть серце може танцювати брейк-данс. ROXOLANA, ти змусила мої вуха закохатися в мелодію. Сильна робота! Чекаю на нові хіти.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!