Сергій ЗаболотнийЛюблю Тебе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Люблю Тебе

У цій пісні виражені глибокі емоції і почуття любові, що супроводжуються болем і стражданням. Автор пісні говорить про свою невимовну любов до певної особи, підкреслюючи, що ця любов є сильною і неодмінною, незважаючи на біль і рани, які ця любов завдає його серцю. Фрази "Маниш мене, дурманиш" і "Серце моє ти раниш" вказують на магнетизм і одночасно токсичність їхніх взаємин, де любов спричиняє як захоплення, так і страждання.

У середній частині пісні згадується про біль, який, здавалося б, має пройти ("Ця біль мине"), та про спроби відволіктися від думок про кохану особу. Проте, навіть в цих спробах відволіктися, присутній зв'язок з коханою, оскільки вона є в кожному слові і в кожній пісні автора. Це підкреслює всепоглинаючу силу їхніх почуттів, де все, що автор робить або створює, нібито присвячено коханій особі.

В кінці пісні повторюються слова про любов, підкреслюючи сталість і незмінність почуттів автора, незважаючи на пережитий біль і розчарування. Автор просить кохану лише пам'ятати, що він її любить, наголошуючи на важливості цього усвідомлення для обох. Ця пісня відображає дуальність любові - як джерело найбільшого щастя та найглибшого болю.

Коментарі (2)
  1. Quaraticor17.06.2024
    Ось це так! Як тільки зазвучали перші ноти, я відчула, як моє серце забилося частіше. Слухаю і не можу відірватися, хочеться повторювати знову і знову! Незважаючи на мої тривоги, музика приносить щось нове і особливе в кожен мій день. Це просто магія!
  2. Apexoroc19.05.2024
    Ця пісня "Люблю тебе" від Сергія Заболотного дійсно проникає в душу і викликає теплі спогади. Вирішила скачати, щоб завжди мати з собою цю музику, що нагадує про справжні почуття.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!