GoaКажуть Люди – Буде Лихо А Я Не Боюся

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кажуть Люди – Буде Лихо А Я Не Боюся

У цій пісні мовиться про молоду дівчину, яка, попри забобони і суспільні умовності, обирає свій шлях і ставлення до життя. Вона народилася в середу, і за народними повір’ями, це мало обіцяти їй горе. Проте, дівчина не зважає на пророкування і вибирає не багатство чи матеріальне добро, а справжнє почуття, відданість та кохання.

В тексті описується, як дівчина відмовляється від пропозицій заможного чоловіка, цінуючи не матеріальні цінності, але щирі почуття та вірність своєму коханому. Вона показує свою незалежність і силу духу, навіть коли коханий від'їжджає на війну, вона продовжує його чекати і вірити в їх спільне майбутнє.

Пісня виражає ідею про те, що справжнє щастя і спокій душі не купуються за гроші та багатство. Справжнє кохання, вірність, сміливість ставити особисті переконання вище суспільних умовностей та віра в краще майбутнє – ось що робить людину справді багатою. Дівчина символізує силу волі та віру в любов, що дозволяє їй вистояти перед обличчям забобонів і випробувань.

Коментарі (5)
  1. Sorinonta15.06.2024
    Оце трек заряджає! Таке відчуття, ніби слухаєш гімн для пригод. GoA вміють створювати настрій - тепер я готовий до будь-яких викликів!
  2. Bialachawea22.05.2024
    Зазирнула на цю сторінку в стані ейфорії, але з ноткою страху. Пісня "Кажуть люди – буде лихо, а я не боюся" від GoA здалася мені ідеальною для моїх інтрoспективних моментів. Скачати її – це наче знайти внутрішній спокій серед бурі. Дійсно варто слухати!
  3. Ryoschiluror18.05.2024
    Кажуть люди – буде лихо, а я не боюся, бо надія у серці завжди перемагає! Незважаючи на розчарування, пісня "Кажуть люди – буде лихо а я не боюся" від GoA допомагає заспокоїти душу. Раджу всім скачати і поринути у ці мелодійні хвилі, що дарують спокій та натхнення.
  4. Ecuninex10.05.2024
    Ну ось, чергова трека, що не змушує серце битися частіше, але ідеально підходить для тих, хто хоче просто відпочити без зайвих емоцій. Мелодія гладенька, як дзеркало озера в безвітряний день. Підійде для фону, поки плетеш мрії чи просто відсиджуєшся в кутку кафе з книжкою.
  5. Anenodni4.04.2024
    В цьому світі, де кожен день неначе тонка межа між реальністю та мрією, "Кажуть люди – буде лихо а я не боюся" від GoA стає мостом між моїми побоюваннями та надією. У меланхолії її нот знаходжу втіху, а в голосі - відвагу. Музика, що торкається душі, наповнюючи серце бурхливим спокоєм, незважаючи на параноїдальні відчуття, що часом огортають мене. Вона - як фарос у тумані, веде мене через темряву моїх днів. GoA доводить, що світло є навіть у найтемніші часи. Слухаючи, я не просто не боюся лиха - я готова зустріти його обличчям до обличчя. Ця пісня - мій панцир проти усього, що може прийти.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!