GoaТа І Не Журюся Кажуть Люди – Буде Лихо

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та І Не Журюся Кажуть Люди – Буде Лихо

Пісня "Та і не журюся кажуть люди – буде лихо" виконавця Go_A відображає розмову між донькою і матір'ю, де переплетені теми кохання, долі та вибору життєвого шляху. Спочатку розповідається про народження в середу, що люди вважають ознакою горя. Героїня пісні відкидає ідею вийти заміж за багатого через його недоліки та зосереджується на бажанні знайти справжнє кохання, незважаючи на забобони та соціальні норми.

Далі в пісні йдеться про очікування коханого, про яке мати догадується з радісного настрою доньки. Цей момент показує важливість справжніх почуттів і підтверджує рішення дівчини чекати на коханого, незважаючи на соціальні очікування.

Пізніше героїня висловлює свою незгоду з пропозиціями багатого жениха, який намагається її залучити матеріальними благами, але не здатен подарувати їй те, чого вона насправді прагне – щире почуття та спільне життя. Вона стоїть перед вибором між багатством і справжнім коханням, віддаючи перевагу останньому.

В кінці пісні повторюється мотив народження в середу як символу потенційного горя, але героїня підкреслює свою незалежність та силу духу, відмовляючись піддаватися суму через виклики долі. Вона виражає впевненість у своєму виборі та здатність пережити будь-які труднощі разом з коханим, цінуючи справжні почуття вище за матеріальне багатство та соціальний статус. Пісня закінчується оптимістичним відпусканням горя та бід, що символізує легкість буття та віру в краще майбутнє.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!