Маша КондратенкоКуди Б Сховати Погляд І Дивлюсь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Куди Б Сховати Погляд І Дивлюсь

Пісня "Куди б сховати погляд" у виконанні МАША КОНДРАТЕНКО розкриває тему складних відносин і спробу перебороти особисті відчуття після розставання. У першому куплеті йдеться про рішучість героїні залишити минуле за спиною, вирізати зі свого життя людину, яка стала "поганою звичкою". Вона планує видалити номер цієї особи з телефону та намагатися повернутися до свого колишнього життя, зокрема, зв'язатися з колишніми партнерами.

Проте в рефрені пісні образ "хуліганки" та повторення слів "вогник-вогник, жарко-жарко" вказують на внутрішній бунт, бажання відчути свободу та емоційну насиченість. Метафора танців у ліжку "аж до ранку" наголошує на стремлінні до інтенсивних вражень та бажанні забути про проблеми через фізичну близькість.

Другий куплет показує контраст між бажаннями героїні та діями її колишнього партнера, який, намагаючись виправити ситуацію, купує троянди та співає серенади. Водночас героїня відчуває замішання та незручність, не знаючи, куди спрямувати свій погляд і як реагувати на його спроби виправдатися. Фраза "а з тіла зника одяг" може символізувати вразливість та суперечливі почуття, що вона відчуває перед лицем минулого.

Таким чином, пісня передає глибокі емоційні переживання, пов'язані з розривом відносин, бажанням знайти себе в новій реальності, а також внутрішньою боротьбою між розумом та серцем. Це історія про складний шлях до самопізнання та прийняття власних бажань.

Коментарі (1)
  1. Tracfinrofol4.04.2024
    Захоплена цією піснею, Маша Кондратенко має неймовірний талант торкатися сердець через музику. "Куди б сховати погляд і дивлюсь" не просто слова, це пісня, що розповідає історію, наповнену емоціями та глибиною. Вона ніби лікує мою тривогу, залишаючи почуття вдячності за те, що в такі моменти можна знайти утіху в музиці. Це нагадування про те, що в кожній ноті, в кожному слові криється сила, яка може змінювати наше сприйняття світу. Дякую за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!