Маша КондратенкоЩо Ти Погана Звичка Видалю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Ти Погана Звичка Видалю

Текст пісні "Що ти погана звичка" у виконанні МАША КОНДРАТЕНКО розкриває динаміку складних взаємин, емоційні випробування та спроби перебороти особисті залежності. На початку пісні говориться про намір повернутися додому вночі та визнати, що стосунки з партнером стали подібними до шкідливої звички, від якої необхідно позбутися. Вираз "видалю твій номер з записної книжки" символізує рішучий крок до розриву та спробу відновити контроль над власним життям, хоча далі згадується про звернення до минулих стосунків, що може вказувати на складність повного виривання з циклу повторень і пошуків втіхи.

У пісні також присутній мотив непостійності емоцій, коли з'являється бажання жити повним життям, "сьогодні хуліганка", що включає в себе інтенсивні враження, як "танці в ліжку аж до ранку". Повторення фрази "вогник-вогник, жарко-жарко" підсилює відчуття пристрасті та моментів інтенсивної близькості, які одночасно є і привабливими, і деструктивними.

Пісня показує, як людина коливається між бажанням зберегти стосунки, сповнені пристрасті та емоцій, та усвідомленням необхідності розірвати шкідливі зв'язки, щоб відкрити для себе нові горизонти. В цілому, "Що ти погана звичка" - це рефлексія про пошук сили для подолання внутрішніх конфліктів і звільнення від токсичних елементів власного життя.

Коментарі (2)
  1. Kupedurfau19.05.2024
    Ну нарешті є можливість скачати цю пісню! "Що ти погана звичка видалю" від Маші Кондратенко - це як ковток свіжого повітря після важкого дня. Облегшення відчувається з першого акорду!
  2. Alcatibvou20.04.2024
    Як вода на пустелі — необхідна та цілюща, так і ця пісня для моєї душі в моменти стресу. Ваш голос, Машо, як бальзам, що заспокоює та надихає заново відчувати, переосмислювати та відпускати. Дякую за мистецтво, яке лікує
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!