TeslenkoІ Треба Жити Не Фантазуючи Сюжетами З Року В Рік Мене Вбивала Власна Ілюзія

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Треба Жити Не Фантазуючи Сюжетами З Року В Рік Мене Вбивала Власна Ілюзія

Пісня "І треба жити не фантазуючи сюжетами" від TESLENKO розкриває тему ілюзій та розчарувань у стосунках. Автор звертається до своєї коханої з проханням показати йому свої недоліки з самого початку, аби він міг уникнути болю від невиправданих очікувань. Це висловлює бажання побудувати відносини на чесності та відкритості, де обидва партнери приймають один одного з усіма недоліками.

У пісні згадується момент, коли співак вперше побачив свою кохану та одразу відчув глибоке почуття, яке залишилося з ним назавжди. Він довірився їй у всьому, але з часом усвідомив, що зовнішня краса може бути оманливою. Таким чином, пісня торкається теми розчарування, коли зовнішній образ людини не відповідає її внутрішньому світу.

Автор наголошує на важливості бачення реальної людини, а не ідеалізованої версії, яку ми часто створюємо у своїй уяві. Він закликає до відвертості та взаємоприйняття у стосунках, підкреслюючи, що лише так можна уникнути болю від невиправданих очікувань та ілюзій. Пісня закінчується повторенням головного прохання показати всі мінуси, що символізує готовність до прийняття людини такою, яка вона є насправді, з усіма її недоліками та перевагами.

Коментарі (1)
  1. Ithneosarsgun18.04.2024
    З кожним акордом цієї пісні я занурююсь у лабіринт власних думок і відчуттів. TESLENKO майстерно виграває на струнах моєї душі, викликаючи хвилю емоцій, від яких не ховаються навіть сни! Чудово, що є музика, яка допомагає не просто жити, а відчувати життя на повну
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!