АнтитілаПо Колу Десятому Далі Співатиму Що Люблю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - По Колу Десятому Далі Співатиму Що Люблю

Пісня "По колу десятому" українського гурту АНТИТІЛА розповідає про глибокі почуття і відносини, які переживають випробування часом та обставинами. У перших рядках створюється образ становлення всесвіту, де світло проникає у темряву, символізуючи народження любові та пробудження глибоких почуттів між двома людьми. Любов представлена як основний заповіт людства, що дає змогу протистояти порожнечі та темряві.

Приспів пісні виражає безмежну прив'язаність та відданість коханій особі, підкреслюючи, що співак готовий нескінченно заявляти про свої почуття і навіть тримати небо заради неї, не чекаючи на вдячність або визнання.

У наступних віршах йдеться про труднощі, які іноді виникають у відносинах, коли з'являються непорозуміння або розбіжності у поглядах. Це може призвести до конфліктів, але навіть у такі моменти, коли здається, що між партнерами стіни та стеля обвалюються, вони залишаються разом, хоча й почуваються самотніми.

Заключний приспів повторює головну ідею пісні - невгасиме почуття любові, яке спонукає продовжувати співати, підтримувати та цінувати кохану особу, незважаючи на всі виклики та труднощі. Це виражає універсальну ідею про те, що справжня любов переживе все, вона стає опорою та натхненням для подолання будь-яких перешкод.

Коментарі (6)
  1. Reosweetuvec17.06.2024
    Завантажити пісню "По колу десятому далі співатиму що люблю" від АНТИТІЛА – це як знайти маленький острівець гармонії у бурхливому океані. Умиротворення кожної ноти, які підкорюють серце і наповнюють душу здивуванням. Відчуйте сенситивний настрій і створіть свій ідеальний музичний простір!
  2. Confsintbara28.05.2024
    Вау! Залишилась без слів від цієї пісні – така легкість і щирість в кожній ноті. Неможливо не заслухати до кінця, вражає до глибини душі!
  3. Delfillrati27.05.2024
    Ця мелодія заповнює мене якимось дивовижним почуттям, немов я кружляю у вихорі неймовірних емоцій. Із кожною нотою відчуваю, як душа співає і танцює разом зі словами, які розповідають про щось дуже близьке і рідне. Неймовірне задоволення слухати!
  4. Spikfoparpi18.05.2024
    Знову відчуваю, як хвиля напруги піднімає мене над буденністю. АНТИТІЛА з їх "По колу десятому далі співатиму що люблю" допомагають знайти вихід із замкнутого кола складнощів. Саме те, що потрібно для чутливого циклотиміка, який завжди шукає гармонію. Обов'язково скачати і насолоджуватись!
  5. Cenchacase8.05.2024
    Як ця пісня знаходить резонанс у серцях! Відчуваю, що кожен акорд і слово малюють картину мого внутрішнього світу, де кожен відтінок емоцій злитий з мелодією. "По колу десятому" не просто пісня, це відлуння думок, що бродять у моїй голові. Чудово, що є музика, яка може бути такою сильною та виразною
  6. Ticcoomegapp7.05.2024
    Як звичайно, АНТИТІЛА не підводять! Ця пісня - справжній вихор емоцій, змушує серце битися в такт мелодії. Черговий шедевр, що звучить у моїх навушниках на повторі. Оригінальність та сила пристрасті в кожній ноті! Далі співатиму разом з вами, поки не замкнеться коло. Так тримати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!