YarmakВже Горить Вавілон А Ми В Лавах З Мечем Бо Запеклих Вогонь Не Пече

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вже Горить Вавілон А Ми В Лавах З Мечем Бо Запеклих Вогонь Не Пече

Пісня "Вже горить Вавілон" виконавця YARMAK виражає глибокий філософський та соціальний зміст, оповідаючи про боротьбу, силу духу та непереможність перед лицем загроз. На початку тексту автор малює картину ідеального світу, де кожен атом є витвором мистецтва, а природа нагадує райські краєвиди. Проте, ця ідилія контрастує з жорстокою реальністю, де є ті, хто знищує невинність, породжуючи зло та руйнування.

Центральна метафора пісні - "Вавілон", що горить, символізує світ, сповнений конфліктів та розбрату, де справедливість та гармонія постійно під загрозою. Автор зображує себе та однодумців як воїнів, що не відчувають болю від "запеклого вогню" неправди та ворожнечі, готових стояти в обороні своїх ідеалів та цінностей з мечем в руках.

В тексті також присутні мотиви боротьби за власну ідентичність та свободу, символізовані через зображення лав, що виринають із темряви і несправедливості, а також через відданість справі та небажання бути "колонією оленів". Використання метафори "урани народу" та "духу, міцнішого за вічні руди" підкреслює незламність та силу волі людей, які об'єднуються заради спільної мети.

Закінчується пісня образом сходу сонця за териконами, що символізує надію на новий день та перемогу світла над темрявою, правди над брехнею. "Вже горить Вавілон, а ми в лавах з мечем" - не лише заява про поточну боротьбу, але й про віру в майбутнє, де справедливість восторжествує. Це гімн тих, хто не здається перед лицем труднощів, відстоюючи свої ідеали.

Коментарі (1)
  1. Tiobonsakon21.05.2024
    Сьогодні натрапив на трек "Вже горить вавілон а ми в лавах з мечем бо запеклих вогонь не пече" від YARMAK. Слухаю, і хоч смущення бере від такої пристрасті в пісні, не можу відірватися. І хоч настрій нудьгуючий, відчуваю, як всередині прокидається воїн. Завантажую і слухаю знову. Хто б міг подумати, що таке можливо?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!