Alena Omargalieva, CheksonНу Як Тут Заснеш Коли Розпачу Всім Вистачає Стільки Життів Пролітає Перед Очами

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ну Як Тут Заснеш Коли Розпачу Всім Вистачає Стільки Життів Пролітає Перед Очами

Текст пісні "Ну як тут заснеш коли розпачу всім вистачає" у виконанні Alena Omargalieva та Chekson розкриває глибокі емоції та випробування, з якими стикаються люди у складні часи. Пісня починається з звернення до коханої, з проханням повідомити, чи вона жива, адже навколо відбувається хаос, що нагадує жнива, де небо вкрите полум'ям. Ця метафора може символізувати війну або іншу катастрофу, що приносить руйнування та страждання.

Автор пісні далі описує ворожі сили не як природні явища, а як злі потвори, які лише зовні схожі на людей. Це підкреслює відчуженість та зло, яке може бути приховане під маскою цивілізованості. Військова тематика продовжується зі словами про невпевненість у поверненні додому та про кохання, що залишається сильним навіть у лиці небезпеки.

У рефрені пісні висловлюється безсилля перед обставинами - ночі без сну, розпач, що охоплює всіх, та життя, що "пролітає перед очами". Проте, навіть у такі моменти, автор пісні знаходить у собі сили залишатися сильним, адже вони ще мають за що боротися і що втрачати.

Пісня закінчується питаннями про майбутнє, скільки ще лиха чекає у безодні та скільки ще людей зіткнуться зі смертю. Це викликає роздуми про важкість життя в часи випробувань та значення мужності, кохання, та віри в краще майбутнє. Пісня зачіпає глибокі емоційні струни, нагадуючи про цінність життя та важливість підтримувати один одного у найтемніші часи.

Коментарі (2)
  1. Myabrispysi6.06.2024
    Ось сиджу в роздумах і раптом натрапила на цю пісню. Здивувалась, бо слова наче вивертають душу, нагадують про стільки всього. Хочеш не хочеш, а змушує задуматися про життя і про все, що в ньому є. Відчувається, як кожна нота торкає найпотаємніші струни серця. Мабуть, саме те, що треба, коли розум в розброді, а душа прагне спокою. Дякую Alena Omargalieva і Chekson за такий музичний подарунок!
  2. Subcsimpguali2.04.2024
    З кожним акордом цієї пісні, здається, серце стискається сильніше, а душа занурюється у море емоцій. Вражає, як Alena Omargalieva та Chekson вміють передати таку глибину розпачу і одночасно красу людського існування через музику. Ця пісня – місток між минулим і майбутнім, між радістю і болем. Вона нагадує, що кожна мить життя безцінна. Неможливо заснути, коли така пісня грає в душі. Вона залишає відбиток на серці назавжди.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!