DibrovaМи Ж Такі Молоді Нам Би Ще По Землі А Не По Траншеям Гулять

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Ж Такі Молоді Нам Би Ще По Землі А Не По Траншеям Гулять

Ця пісня глибоко занурює слухача у роздуми про жорстокість війни, втрату і відвагу. Вона розповідає про досвід солдата, який зіткнувся з жахами війни, побачив руйнування, смерть та біль, які не мають місця у мирному житті. "Я бачив сталь і як падає небо" символізує безпосередні страхіття війни, а фраза "Я бачив болю на десять життів" говорить про глибину пережитого болю та втрат, які важко уявити одній людині.

У пісні також звучить мотив віри та надії на краще майбутнє. Слова "Віра гріє серце і палке бажання жити" підкреслюють, що навіть у найтемніші часи люди знаходять у собі сили боротися та йти вперед. Це підкріплюється згадкою про "світанок новий", який символізує надію на закінчення війни та повернення до мирного життя.

Основний меседж пісні - про молодість, яка протистоїть жахам війни. "Ми ж такі молоді, нам би ще по землі а не по траншеям гулять" - це висловлювання про те, що молодим людям бажано жити повноцінним життям, а не витрачати їх на війну. Це заклик цінувати життя, мир та прагнути до кращого майбутнього, в якому немає місця війні та руйнуванню. Пісня залишає слухача з роздумами про важливість миру, цінності життя та силу духу людей, які переживають війну.

Коментарі (3)
  1. Songpropriegef17.06.2024
    Оце пісня! Мені таке відчуття, що кожен рядок – це вогонь у серці! DIBROVA наче зібрав весь біль і мрії нашого покоління у цих словах. Текст пісні просто розриває, бо ми ж дійсно молоді, і хочемо жити, а не ходити по цих проклятих траншеях! Натхнення, злість і оптимізм – все в одному потужному вибуху емоцій! Пісня для тих, хто не здається, навіть коли все проти них!
  2. Neufuricont23.05.2024
    Ця пісня "Ми ж такі молоді нам би ще по землі а не по траншеям гулять" від DIBROVA прямо в серце! 🌈 Тривога і надія переплелись у мелодії, а слова зачіпають найглибші струни душі. Скачати цей шедевр - це як отримати промінь сонця в похмурий день. Не втратьте шанс поринути в цю колористичну музику!
  3. Nestcudinost20.05.2024
    Слухаючи цей трек, наче перегортаєш сторінки щоденника, де мрії і реальність переплелися в один клубок. Знову згадуєш ті дні, коли світ здавався таким великим і водночас таким близьким. Пісня, що пробуджує спогади і змушує задуматися про вічне. Спробуйте послухати, можливо, і вас вона поверне в той незабутній час.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!