DibrovaМи Ж Такі Молоді Нам Би Ще По Землі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Ж Такі Молоді Нам Би Ще По Землі

Пісня "Ми ж такі молоді нам би ще по землі" у виконанні DIBROVA відображає глибокі й складні емоції, пов’язані з війною та її впливом на молодь. Ліричний суб'єкт ділиться своїми спостереженнями та переживаннями, які включають візії страждань, болю, та руйнувань, що їх принесла війна. Співак говорить про те, що бачив "сталь" і "як падає небо", що символізує бої та руйнування. Вислів "Я бачив болю на десять життів" говорить про глибину та інтенсивність пережитого, яке перевищує одне людське існування.

Пісня також висвітлює тему надії та боротьби за життя незважаючи на все. Ліричний герой звертається до віри та бажання жити, які "гріють серце" і мотивують іти вперед. "Ми ступаєм в світанок новий" може символізувати нові починання або надію на краще майбутнє після завершення конфлікту. Це висловлює загальнолюдське прагнення до миру та стабільності.

Важливим аспектом пісні є співзвучність між мрією про мирне життя та суворою реальністю воєнного часу. "Ми ж такі молоді, нам би ще по землі, а не по траншеям гулять" – цей рядок відображає тугу за звичайним життям, мирним дитинством та молодістю, які були вкрадені війною. Це підкреслює контраст між природним бажанням молодих людей насолоджуватися життям і трагічною необхідністю боротьби за виживання.

Загалом, пісня DIBROVA є потужним виразом переживань людей, які зіткнулися з війною. Вона зображує біль, втрату, але в той же час віру в краще майбутнє та непереможне прагнення до життя. Така тематика резонує з багатьма слухачами, особливо в контексті сучасних конфліктів, нагадуючи про цінність миру, сили духу та необхідність пам'ятати про тих, хто страждає.

Коментарі (7)
  1. Louitireavic17.08.2024
    Не витримала, завантажила цю пісню. Вона змушує замислитися про молодість, що так швидко минає. І як же боляче відчувати, що все вже не таке, як було… Готова слухати її знову і знову, поки не розвію ці думки. Якщо ще не скачала, не барись!
  2. Lascesifor26.05.2024
    Ця мелодія наче ковток свіжого повітря, наповнює душу світлом і дає крила для нових звершень. Слухаю її і відчуваю, як оживають мрії, як серце наповнюється любов'ю до світу та людей. Інтуїтивно відчуваю, що це саме те, чого мені зараз не вистачало. Дякую за цей чудовий подарунок!
  3. Mentraconcomp25.05.2024
    Не очікувала, що ця пісня зачепить так глибоко. DIBROVA знає, як відкрити рани, про які навіть не здогадувалася. Слухаю і відчуваю кожне слово. "Ми ж такі молоді, нам би ще по землі" - слова, що розбивають серце і змушують задуматися.
  4. Diffphiltemis23.05.2024
    Музика, що пробуджує енергію і розуміння! Не можу втриматися, щоб не скачати цю пісню від "DIBROVA". Хоч і розчарування часом бере верх, "Ми ж такі молоді нам би ще по землі" дарує надію та емпатію. Слухайте онлайн або завантажуйте, це точно те, що потрібно зараз!
  5. Maumaltope17.05.2024
    Та що це за нудьга наспівується? Здається, що це не про молодість, а про те, як повільно спливає час у сумі та байдужості. Не для мене ця пісня.#
  6. Tiotilobme14.05.2024
    Ця пісня немов часова машина, що забирає назад до молодості. Лірика просто зачаровує, а мелодія змушує серце битися сильніше. Вона змушує задуматися про швидкоплинність часу і справжню цінність моментів, які ми переживаємо. DIBROVA ніби малює кожну ноту на полотні нашої уяви. Чудово!
  7. Catchcupassfu8.05.2024
    Таке відчуття, що цей трек наділений магією вічної юності – заряджає енергією і робить неможливе можливим. Після повноцінного обіду – саме те, що потрібно, щоб підбадьоритись і відволіктися від напруги дня
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!