GezweirdoСидим Сумні Бо Наробили Дурні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сидим Сумні Бо Наробили Дурні

Ця пісня виконавця Gezweirdo описує глибокі внутрішні переживання та роздуми про розлучення, любов та неможливість забути минуле. У ній відчувається сум, жаль за втраченим і боротьба з власними почуттями.

У першому куплеті згадується дощ за вікном, який символізує смуток та бурі у душі, підкреслюючи внутрішній конфлікт і невисловлені емоції. Порівняння сонця у собі і дощів у коханої особи підкреслює розбіжності між ними та відчуття віддаленості.

Другий куплет продовжує тему розриву зв'язків, але залишає промінь надії на можливе відновлення стосунків. Згадки про фото в телефоні та спогади, які заповнюють думки, підкреслюють, що повністю відпустити минуле дуже важко, навіть якщо зовнішньо здається, що все закінчено.

В рефренах повторюється мотив дощу та сонця, символізуючи постійну боротьбу між бажанням забути та нездатністю відпустити почуття. Це підсилюється закликом до мовчання, яке може вказувати на внутрішній діалог чи небажання зіткнутися з реальністю.

Таким чином, пісня є виразом складності людських відносин, болю розставання та сили почуттів, які продовжують жити всередині, незважаючи на всі зусилля забути минуле та рухатися вперед. Вона говорить про внутрішню боротьбу, сум за втраченим та невпевненість у майбутньому.

Коментарі (3)
  1. Biosterymal26.05.2024
    Тільки-но почув "Сидим сумні бо наробили дурні" від Gezweirdo, і просто не можу залишити без уваги. Ця пісня як зізнання у всіх тих дурощах, що ми робили, і водночас як шанс знайти в них якусь невидиму красу. Відчувається справжня магія музики - вона допомагає відчути свою провину і прийняти її з усмішкою. Раджу всім послухати, щоб на хвилинку зазирнути в себе і зрозуміти, що навіть у помилках є щось чудове. Здорово заряджає енергією і дає надію!
  2. Abciastagkill19.05.2024
    Як тільки почула назву пісні "Сидим сумні бо наробили дурні" від Gezweirdo, зрозуміла, що це саме те, що треба для моєї нервозності. Час відчути легкість і провину водночас! Не можу дочекатися, щоб скачати і слухати онлайн!
  3. Lesjoiposberk1.04.2024
    Трек, як кулак в обличчя сірості та монотонності! "Сидим сумні бо наробили дурні" - це не просто пісня, це маніфест оптимізму в обгортці іронії. Gezweirdo змусив інтуїцію заспівати, а гнів перетворив на енергію. Чекаю не дочекаюсь, коли зірву на концерті голос, викрикуючи кожне слово. Чистий вогонь! Якщо ваші дні зараз сірі, слухайте цю пісню - вона, як мінімум, додасть кольору. Ну а якщо раптом зробили щось дурне, то знайте, що ви не одні. Gezweirdo з нами!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!