Время И СтеклоІ Гірка Наче Токсичний Полин В Серце Моє Поринь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Гірка Наче Токсичний Полин В Серце Моє Поринь

У пісні "І гірка наче токсичний полин" від гурту Время и Стекло розкривається тема болісного та складного кохання, яке приносить страждання та має токсичний вплив на внутрішній світ людини. Співак порівнює свої почуття з гіркотою полину, символізуючи неприємні та руйнівні емоції, що отруюють серце.

Головний образ пісні – дим, який стає метафорою недосяжності та ілюзорності бажаного. Автор описує свою спробу знайти зв'язок і близькість з об'єктом кохання через танець, але замість очікуваної близькості отримує лише відчуття самотності та розчарування, оскільки все, що їй залишається – це дим, який відокремлює її від коханої людини.

Пісня висвітлює душевні переживання, сповнені розпачу та прагнення до забороненого чи недоступного, що лише посилює відчуття внутрішньої порожнечі та безвиході. Лірична героїня намагається втекти від болю, який їй принесло кохання, але її спроби залишаються марними, адже вона залишається сама у світі ілюзій та несправжніх образів, що їх створює дим. Таким чином, композиція набуває глибшого сенсу, відображаючи універсальні почуття втрати, самотності та пошуку себе через досвід складних взаємин.

Коментарі (4)
  1. Ncorealuppis18.06.2024
    Чому цей трек такий похмурий? Як оцей полин, він тільки загострює мої відчуття. Щось мені здається, що цей трек написаний саме для мене, такий токсичний і болісний. Я, мабуть, залишуся з цією піснею і своїми ревнощами до світанку. "Время и Стекло", дякую за відчуття, але чому так боляче?
  2. Trusinnetsapp14.06.2024
    Ця пісня наче ковток свіжого повітря для душі! Її слова проникають у саме серце, наповнюючи його глибоким змістом і натхненням. Слухаючи її, я відчуваю невимовну вдячність за кожен момент життя. Музика, що дарує силу й мотивацію рухатися вперед.
  3. Halbbaryguf4.06.2024
    Ця мелодія - наче ковток повітря в часи сумнівів. Слухаючи її, відчуваю, як розпалюється внутрішній вогонь, який надихає на нові звершення. Цей трек - ідеальний супутник для тих, хто шукає гармонію у вирі протиріч.
  4. Congbagdownre7.05.2024
    Хоч настрій і гірчить, але ця пісня повертає мене в ті дні, коли все було трохи простіше. Як можна не любити її? "Время и Стекло" знову влучили в точку, навіть якщо серце і поранене полином. Їхні мелодії - це як магія, яка змушує забути про все погане. Чудово
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!