Время И СтеклоПроміж Тим Може Бути Злим Дим І Холодним І Навіть Сумним

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Проміж Тим Може Бути Злим Дим І Холодним І Навіть Сумним

Текст пісні "Проміж тим" від Время и Стекло відображає емоційний стан людини, яка переживає складні відносини, сповнені болю та розчарування. Ліричний герой порівнює своє кохання з чорним болем і гіркотою токсичного полину, що символізує глибоке страждання та внутрішній конфлікт. Попри це, існує бажання бути поруч з об'єктом своїх почуттів, що виражається через метафору танцю в диму.

В цій пісні дим стає символом ілюзорності та непостійності відносин, підкреслюючи відчуття самотності та втрати. Лірична героїня виражає свою біль через образи та сенсації, що виходять за межі фізичного світу, звертаючись до диму як до притулку від своєї реальності. Заклики до диму вказують на спроби знайти втіху в чомусь нестійкому та непевному, що лише підсилює відчуття внутрішнього порожнечі та безпорадності.

Пісня відображає душевний крик про допомогу, водночас зображуючи неможливість вирватися з циклу болю та розчарування. Метафора диму, який огортає та приховує, використовується для ілюстрації складнощів у спілкуванні та вираженні своїх почуттів. Це пісня про пошук самотності серед мас, про бажання бути зрозумілим і побаченим, незважаючи на оточуючий хаос та непорозуміння. Вона говорить про глибоке бажання знайти справжнє з'єднання з іншою людиною, навіть коли все навколо здається проти цього.

Коментарі (1)
  1. Pancusasit19.04.2024
    Хмари тут тільки на тексті, а трек палить як справжнє літо. Як вітер у степу, так і музика від "Время и Стекло" несе мене через емоції. Це мелодія для душі, яка вміє гріти, навіть коли на дворі холод
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!