Botashe &Amp; ТишаДе Вона Межа За Якою Заради Врожаю У Кишені Мрії Полишаєш Таких Мережа

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Де Вона Межа За Якою Заради Врожаю У Кишені Мрії Полишаєш Таких Мережа

У цій пісні виконавці BOTASHE & Тиша розмірковують про глибокі контрасти та виклики, з якими люди стикаються у своєму житті. Вони порівнюють існування людей з балансуванням на канаті над прірвою, символізуючи постійну боротьбу за збереження рівноваги у світі повному контрастів між бідними та багатими, які не перебувають на одному "слайді" реальності.

Описуючи життєві труднощі як дайвінг, де люди опиняються на дні, автори підкреслюють, що на шляху до виборення особистої свободи та внутрішнього вогню стають різні перешкоди, зокрема "акули", які можуть символізувати внутрішні або зовнішні виклики. Незважаючи на це, виконавці підкреслюють важливість не дозволяти обставинам згасити внутрішній вогонь, навіть коли життєві бурі здаються непереборними.

У пісні також звучить надія на зміну, на краще майбутнє, де після бур, руйнувань і труднощів знову з'являється життя, символізоване квітами, що проростають. Автори закликають слухачів зберігати оптимізм і віру в те, що попри всі виклики, існує можливість для щастя і відновлення, як у дитинстві, де не було злив. Вони відзначають, що, можливо, все, що потрібно людям для досягнення свободи та щастя, це "крила", які допоможуть їм злетіти. Пісня передає послання про внутрішню силу, надію та необхідність боротьби за своє місце у світі, незважаючи на всі виклики.

Коментарі (3)
  1. Ngirticarcia15.06.2024
    Слухав цю пісню і відчув, як щось в мені надломилося. Ніби з одного боку хочеться залишити все позаду, а з іншого - тягне до мрій, які давно поклав на полицю. BOTASHE & Тиша вміють вивертати душу навиворіт. Цей трек ніби й простий, але зачіпає найглибші струни моїх переживань. Де ж вона, межа, за якою можна знайти спокій? Пісня заставляє задуматися.
  2. Joisquarfamac3.06.2024
    Серед безкінечних мелодій надибав на цю. Виникло смішане відчуття від спокою та передчуття. Вирішив скачати і прослухати ще раз — раптом, знайду межу мрій та реальності. BOTASHE & Тиша знають, як торкнутися до душі.
  3. Comolingsul17.05.2024
    Ого, ця пісня наче ковток свіжого повітря посеред бетонного джунглю! "BOTASHE & Тиша" вміють доторкнутися до душі, а текст... він змушує задуматися і відчути щось більше. Ідеальна музика, щоб розслабитися після стресового дня!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!