Океан ЕльзиСкільки Ще Холоду Збудеться Станеться Скільки Ще Виб'Ється Тих Вікон

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Скільки Ще Холоду Збудеться Станеться Скільки Ще Виб'Ється Тих Вікон

Пісня "Скільки ще" гурту "Океан Ельзи" торкається глибинних і важливих тем, які стосуються життя, страждань, і надії на майбутнє. Вона ставить перед слухачем ряд риторичних запитань, що відображають безпокій і роздуми про труднощі, які людство переживає впродовж свого існування. Запитання про кількість холоду, що нас ще чекає, і скільки вікон буде вибито, символізують страждання і втрати.

У пісні йдеться про циклічність життя та природи, де кожна весна приносить і нові поранення, і нові надії. Відповідь ліричного героя на ці запитання "виткана зморшками на чолі" і "вишита в пам'яті білими мальвами", що символізує глибокий життєвий досвід, сповнений болю, але й краси спогадів.

Пісня також висвітлює тему війни та миру, запитуючи скільки ще дерев "поколеться від свинцю" і скільки ще буде втрачено життів. В той же час, вона закликає цінувати кожен теплий день і кожен момент життя, незважаючи на всі труднощі.

Загалом, пісня "Океан Ельзи" є потужним нагадуванням про непередбачуваність життя, його випробування та втрати, але водночас про красу існування та незламну надію на краще майбутнє. Це заклик не здаватися перед обличчям труднощів і вірити в можливість змін на краще.

Коментарі (3)
  1. Keitoffhemphi1.06.2024
    Відчуття, ніби холод пробирається до самого серця. Пісня, що вривається в свідомість, розриваючи сіру буденність. Слухаю і здається, що кожна нота – це удар по крижаному склу, за яким захований промінь надії. Можливо, він дійде до мене...
  2. Mehelrihy21.05.2024
    Ця пісня змушує задуматись про глибину наших почуттів і напруженість кожного моменту життя. Хочеться слухати її знову і знову, відчуваючи кожне слово. Раджу скачати і насолодитися магією "Океан Ельзи" прямо зараз!
  3. Tranpoeruntcyc4.05.2024
    В цій пісні "Океан Ельзи" вклав аж занадто багато морозу та відчаю, наче зима триватиме вічно. Але саме тому кожен акорд і слово вибивається у вікно душі яскравими іскрами сподівань і тепла. Це не просто музика, це клич серця
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!