100ЛицяТи Говорила Що Кохаєш А На Справді Просто Моє Серце Спопеляєш Холодом Вбиваєш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Говорила Що Кохаєш А На Справді Просто Моє Серце Спопеляєш Холодом Вбиваєш

Пісня виконавця 100лиця відображає біль та розчарування в любові, викликане зрадою. Співак описує сцену, де він бачить свою кохану в білому платті, готову до весілля, але відчуває, що її серце віддано не йому. Він бачить її очі, які нагадують кришталь, з яких ллється печаль, і це викликає в нього співчуття та біль.

Герой пісні висловлює, що все відбувається так, як його кохана хотіла, але при цьому вона танцює вальс, плачучи, і розбиває його серце. Це зображення конфлікту між бажаннями та реальністю, між зовнішнім щастям та внутрішнім болем. Ліричний герой відчуває, що втратив зв'язок зі своєю коханою, оскільки вона обрала іншого, хоча його серце все ще належить їй.

В кінцевих рядках він задається питанням про ціну кохання, висловлюючи бажання купити його, щоб уникнути страждань, або ж позбутися пам'яті, щоб не відчувати болю втрати. Це показує глибоке розчарування та відчай героя, його бажання знайти спокій від невиліковної рани, залишеної коханням. Пісня передає універсальні почуття болю, втрати та неможливості забути кохання, яке принесло лише страждання.

Коментарі (2)
  1. Drehperstoco29.05.2024
    Ця пісня наче вихор почуттів, розриває душу і водночас заряджає неймовірною енергією. Мабуть, тільки "100лиця" вміють так точно передати внутрішній конфлікт і зробити це з такою яскравістю!
  2. Askafsamad20.05.2024
    Ця мелодія нагадує про тих, хто обіцяє тепло, але приносить тільки холод. Вона огортає серце сумом, наче перший сніг, що приходить після теплої осені. Відчути всю глибину зради через музику — це неймовірно болюче, але інколи так необхідно. Слухаю і тону в своїх емоціях...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!