100ЛицяСерце Розбила І Полетіла А Моїх Очей Мабуть Вже Не Побачиш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Серце Розбила І Полетіла А Моїх Очей Мабуть Вже Не Побачиш

Пісня "Серце розбила і полетіла" у виконанні 100лиця - це лірична композиція, що занурює слухача у світ глибоких емоцій та переживань автора, спричинених втратою коханої. У тексті відчутна складна емоційна динаміка, яка виникає в результаті розриву стосунків. Ліричний герой описує свої почуття через метафору розбитого серця, що полетіло геть, символізуючи кінець любові та спільного шляху.

Описаний образ коханої у білому платті, яка танцює вальс у сльозах, створює відчуття втраченої надії та зруйнованих мрій. Цей образ наголошує на контрасті між зовнішньою красою моменту та внутрішнім болем, який відчуває персонаж. Додаткова лінія про те, що серце не лише розбите, але й "полетіло", вказує на незворотність розставання і глибину емоційного розлучення.

Висловлювання про купівлю кохання або видалення пам'яті як спосіб позбутися страждань розкриває ідею про неможливість уникнути болю втрати через матеріальні чи фізичні засоби. Таким чином, пісня відображає універсальну боротьбу з внутрішнім болем і намагання знайти спосіб загоєння розбитого серця, наголошуючи на тому, що деякі емоційні рани не можна легко вилікувати. Згадка про серце як про щось, що "не камінь", підкреслює глибоку чутливість та вразливість людських почуттів. Пісня стає виразом співпереживання та розуміння глибини людського досвіду, пов'язаного з любов'ю, втратою та відновленням.

Коментарі (4)
  1. Tiovororun30.05.2024
    Ви колись чули, як коти співають о 3-й ночі? Порівняно з цим, навіть котячі концерти здаються симфоніями. Здається, хтось вирішив випробувати мою терплячість. Якщо шукаєте спосіб зіпсувати собі настрій - вам сюди. Досі не розумію, як можна витрачати час на таке...
  2. Izacparback24.05.2024
    Щось ця пісня "Серце розбила і полетіла" викликає у мене нестерпну відразу. Не знаю, чи то через сонливий стан, чи то через те, що виконання залишає бажати кращого. Якщо це яскравість, то я обираю темряву.
  3. Rustdytaho17.05.2024
    Цікава мелодія, хоч і не можу сказати, що зачепила мене глибоко. Але для тих, хто хоче розслабитись і скачати щось нове, саме те
  4. Netbbuchiva18.04.2024
    Дивно відчувати, як у ритмі цієї пісні власне серце розбивається і відлітає. Як жаль, що після таких мелодій відчуття бачити світ тільки в чорному кольорі тільки поглиблюється. Цікаво, чи варто її слухати далі, якщо вона змушує замислитись про втрачені почуття і невимовлені слова. Так чи інакше, "100лиця" зачепили за живе. Мабуть, саме за це їх і слухаю. Невже мистецтво має бути таким болючим?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!